Libnet.ro
UNICEF

21:30

DAN BARNA: Ne indoim ca exista o majoritate fuinctionala in Parlament

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DAN BARNA: Ne indoim ca exista o majoritate fuinctionala in Parlament

Presedintele Uniunii Salvati RomaniaUSR), Dan Barna, nu crede ca exista o majoritate functionala in Parlament asa cum considera presedintele Klaus Iohannis si premierul desemnat Ludovic Orban, dar daca aceasta exista atunci seful USR considera ca nu este nicio problema ca initiativa Fara penali sa devina lege. continuă pe Ziarul Bursa

Barna: Ne indoim ca exista o majoritate fuinctionala in Parlament

Presedintele Uniunii Salvati RomaniaUSR), Dan Barna, nu crede ca exista o majoritate functionala in.

DAN BARNA: Ne indoim ca exista o majoritate functionala in Parlament

Presedintele Uniunii Salvati RomaniaUSR), Dan Barna, nu crede ca exista o majoritate functionala in Parlament asa cum considera presedintele Klaus Iohannis si premierul desemnat Ludovic Orban, dar daca aceasta exista atunci seful USR considera ca nu este nicio problema ca initiativa Fara penali sa devina lege.

USR tine de conditiile puse PNL pentru a sprijini Guvernul Orban. Daca exista majoritate, masurile pot fi luate

Dan Barna a declarat, vineri, dupa negocierile purtate cu Ludovic Orban la Parlament, ca daca masurile propuse de USR vor fi acceptate de PNL e un mesaj ca lucrurile se schimba in Romania.

DAN BARNA: Noi nu vrem sa intram la guvernare doar pentru a fi prezenti

Liderul USR, Dan Barna, a afirmat ca, in opinia sa, guvernarea Orban va fi una slaba, pentru ca majoritatea parlamentara nu poate sa-l ajute. Noi nu vrem sa intram la guvernare doar pentru a fi prezenti. Actuala majoritate nu are nicio premisa sa poata sa faca reforma de care are Romania nevoie, e o realitate foarte clara, a spus Barna.

Dan Barna: Guvernarea Orban va fi una slaba. Nu am spus niciodata ca voturile USR sunt punguta cu doi bani

Prezidentiabilul Dan Barna a afirmat vineri seara, la TVR1, ca USR opteaza pentru alegeri anticipate, deoarece Guvernul Orban va fi unul slab, neavand o majoritate stabila. El a adaugat ca voturile USR nu sunt precum punguta cu doi bani, iar negocierile cu PNL pentru investirea noului Guvern continua.

Dan Barna conditioneaza votul USR pentru noul guvern: Pana marti pot fi votate in Parlament initiativa Fara Penali si proiectul cu primarii in doua tururi

Liderul USR, Dan Barna, va avea o noua discutie cu premierul desemnat, Ludovic Orban, marti dupa-amiaza, dar ca pana atunci doua dintre propunerile USR, respectiv Fara Penali si primari in doua tururi, ar trebui votate in Parlament.

Dan Barna, dupa discutiile cu PNL: Sustinem guvernul Orban in functie de ce se intampla Parlament cu initiativele noastre (VIDEO)

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, vineri, la finalul negocierilor cu delegatia PNL privind sustinerea guvernului Orban, ca formatiunea pe care o conduce va lua o decizie dupa ce va vedea ce se intampla in.

DAN BARNA: ii invit pe Iohannis si Dancila la o dezbatere inainte de primul tur

Presedintele USR, Dan Barna, a anuntat luni, la Ploiesti, ca ii invita pe candidatii PNL si PSD la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis si Viorica Dancila, la o dezbatere publica despre viitorul Romaniei, care sa aiba loc inainte de primul tur al alegerilor, informeaza Agerpres.

De ce vrea Dan Barna sa fie anchetat de procurorii DNA. Viorica Dancila, luata din nou in vizor

Dan Barna a cerut Departamentului antifrauda sa trimita catre DNA contractele firmei sale, care opereaza pe fonduri europene. Presedintele USR a transmis ca nu poate avea incredere in Departamentul pentru lupta antifrauda ca va face o ancheta corecta. De aceea, a cerut ca toate documentele ce au fost stranse si au legatura cu firma pe .

Dan Barna sau cum sa te sinucizi politic

Dan Barna, presedintele USR, reuseste in numai patru luni ceea ce nu a reusit niciun alt candidat la prezidentiale: sa isi submineze sansele de a intra in turul al II-lea al alegerilor prezidentiale din luna noiembrie. Daca rezultatul alegerilor europarlamentare din 26 mai 2019 ii asigura viitorului candidat prezidential al Aliantei 2020 USR PLUS o zestre de 22,36% din numarul total al votantilor si un trend de crestere considerabila, acum, in sondajele de opinie, procentul respectiv s-a diminuat considerabil si continua sa scada. Acesta este rezultatul actiunilor si declaratiilor recente ale liderului USR si urmarea materialului publicat despre Dan Barna de catre jurnalistii de la Rise Project.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2301 seconds )