Libnet.ro
UNICEF

05:00

DAN BARNA: ii invit pe Iohannis si Dancila la o dezbatere inainte de primul tur

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DAN BARNA: ii invit pe Iohannis si Dancila la o dezbatere inainte de primul tur

Presedintele USR, Dan Barna, a anuntat luni, la Ploiesti, ca ii invita pe candidatii PNL si PSD la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis si Viorica Dancila, la o dezbatere publica despre viitorul Romaniei, care sa aiba loc inainte de primul tur al alegerilor, informeaza Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Eugen Tomac (PMP): Theodor Paleologu intra in turul 2 al prezidentialelor. Daca Dan Barna are capacitatea sa puna pe primul loc interesul tarii si i se alatura, o lasam pe Dancila in afara cursei

Eugen Tomac, liderul PMP, il vede pe Theodor Paleologu in turul al doilea al alegerilor prezidentiale din noiembrie, in conditiile in care el considera ca Dan Barna este nepotrivit pentru electoratul caruia i se.

De ce vrea Dan Barna sa fie anchetat de procurorii DNA. Viorica Dancila, luata din nou in vizor

Dan Barna a cerut Departamentului antifrauda sa trimita catre DNA contractele firmei sale, care opereaza pe fonduri europene. Presedintele USR a transmis ca nu poate avea incredere in Departamentul pentru lupta antifrauda ca va face o ancheta corecta. De aceea, a cerut ca toate documentele ce au fost stranse si au legatura cu firma pe .

Viorica Dancila, prima reactie la afirmatiile lui Dan Barna. Liderul USR ii imputase ancheta DLAF referitoare la proiectele pe bani europeni derulate de firma sa (VIDEO)

Viorica Dancila sustine ca la asemenea lucruri nici nu poate sa dea un raspuns, dupa ce Dan Barna a reclamat ca Departamentul pentru Lupta Antifrauda, care a deschis o ancheta in care este.

Dancila, replica la acuzatiile lui Dan Barna despre ancheta DLAF

Viorica Dancila a avut prima reactie la declaratiile lui Dan Barna care a spus ca mai bine il anchet.

Dan Barna (USR), dupa ce DLAF a demarat anchetarea firmei sale: NU vreau sa fiu verificat de doamna Dancila (VIDEO)

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, vineri, dupa ce Departamentul pentru Lupta Antifrauda DLAF)a pornit o ancheta privind proiectele cu fonduri europene derulate deacesta, ca vrea ca verificarea s.

Dan Barna cere sa fie anchetat de DNA: DLAF e in coordonarea directa a Vioricai Dancila

Candidatul USR la prezidentiale Dan Barna cere ca ancheta unora dintre proiectele de incluziune sociala pe bani europeni realizate de fosta lui firma sa fie preluata de DNA, institutie in care spune ca are incredere, in comparatie cu Departamentul.

DAN BARNA: Ne indoim ca exista o majoritate fuinctionala in Parlament

Presedintele Uniunii Salvati RomaniaUSR), Dan Barna, nu crede ca exista o majoritate functionala in Parlament asa cum considera presedintele Klaus Iohannis si premierul desemnat Ludovic Orban, dar daca aceasta exista atunci seful USR considera ca nu este nicio problema ca initiativa Fara penali sa devina lege.

DAN BARNA: Ne indoim ca exista o majoritate functionala in Parlament

Presedintele Uniunii Salvati RomaniaUSR), Dan Barna, nu crede ca exista o majoritate functionala in Parlament asa cum considera presedintele Klaus Iohannis si premierul desemnat Ludovic Orban, dar daca aceasta exista atunci seful USR considera ca nu este nicio problema ca initiativa Fara penali sa devina lege.

DAN BARNA: Noi nu vrem sa intram la guvernare doar pentru a fi prezenti

Liderul USR, Dan Barna, a afirmat ca, in opinia sa, guvernarea Orban va fi una slaba, pentru ca majoritatea parlamentara nu poate sa-l ajute. Noi nu vrem sa intram la guvernare doar pentru a fi prezenti. Actuala majoritate nu are nicio premisa sa poata sa faca reforma de care are Romania nevoie, e o realitate foarte clara, a spus Barna.

DAN BARNA: Proiectele cerute de USR nu au fost introduse pe ordinea de zi a Camerei

Proiectele referitoare la initiativa Fara penali, alegerea primarilor in doua tururi si aborgarea recursului conpensatoriu - solicitate de USR in schimbul sustinerii Guvernului Orban - nu au obtinut luni sustinere in Biroul Permanent al Camerei pentru introducerea pe ordinea de zi a plenului, Liderul USR Dan Barna acuza un boicot PSD, UDMR si Pro Romania, in timp ce liderul Pro Romania Victor Ponta ii transmite ca a fost o mica lectie.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )