Libnet.ro
UNICEF

08:45

Dan Barna si Klaus Iohannis au un scop comun: Declansarea alegerilor anticipate

România Liberă România Liberă,
Dan Barna si Klaus Iohannis au un scop comun: Declansarea alegerilor anticipate

Klaus Iohannis si Dan Barna si-au dat mana pentru a indeplini un scop comun, acela de a declansa in . continuă pe România Liberă

Ce a aparut pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis dupa anuntarea rezultatelor alegerilor

Klaus Iohannis a castigat duminica, in al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale. Presedintele a obtinut peste 65% din voturi. Pe pagina sa de Facebook,.

Europarlamentar PSD, ipoteza bomba: Cine l-a ingropat, de fapt, pe Dan Barna. Devorarea USR continua!

Europarlamentarul PSD Cristian Terhes scrie, intr-o postare pe Facebook, ca Dan Barna a ratat turul doi al alegerilor prezidentiale dupa ce 12% dintre alegatorii sai au migrat la Klaus Iohannis, dupa aparitia.

Klaus Iohannis, invingator in peste 3 sferturi din sectiile organizate in tara Care au fost singurele resedinte de judet din Romania castigate de Viorica Dancila

Klaus Iohannis, marele castigator al alegerilor prezidentiale, s-a impus in 78% dintre sectiile de votare, in timp ce Viorica Dancila, candidata PSD, a iesit invingatoare in restul de 22%, potrivit.

Rezultate alegeri prezidentiale 2019. Cate voturi a luat Klaus Iohannis in Bucuresti

Rezultatele provizorii ale alegerilor prezidentiale indica in Capitala un scor de 67,53% pentru Klaus Iohannis si 32,47% ,Viorica Dancila, actualul presedinte obtinand cele mai multe voturi in Sectorul 1.

Ludovic Orban, dupa intalnirea cu Dan Barna: Am discutat si despre o non-beligeranta intre PNL si USR in perspectiva alegerilor locale

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat marti, dupa intalnirea avuta cu liderul USR, Dan Barna, ca a discutat cu acesta si despre o non-beligeranta intre cele doua formatiuni in perspectiva alegerilor locale.

Dan Barna, despre anticipate: Alianta USR-PLUS va participa dupa alegeri la orice formula guvernamentala hotarata sa faca reforme

Liderul USR, Dan Barna, face un apel, joi, la noua conducere a PSD sa sustina ideea alegerilor anticipate, afirmand ca ambiguitatea nu serveste nimanui. Barna a salutat si ultimele declaratii ale sefului statului referitoare la sustinerea alegerilor anticipate si anunta ca Alianta USR-PLUS va participa dupa alegeri la orice formula guvernamentala hotarata sa faca reforme.

Klaus Iohannis anunta ca a fost felicitat de Viorica Dancila pentru castigarea alegerilor prezidentiale

Presedintele Klaus Iohannis a precizat, raspunzand unei intrebari, ca a fost sunat de Viorica Dancila care l-a felicitat pentru castigarea alegerilor prezidentiale.

Avem REZULTATELE OFICIALE partiale ale turului II al alegerilor prezidentiale. Klaus Iohannis a castigat un nou mandat la Palatul Cotroceni

Avem rezultatele oficiale partiale ale turului II al alegerilor prezidentiale si lucrurile sunt clare: Klaus Iohannis a castigat un nou mandat la Palatul Cotroceni dupa ce a obtinut.

BEC a anuntat rezultatele finale ale alegerilor prezidentiale. Validarea mandatului lui Klaus Iohannis va avea loc la ora 16.00, la CCR -UPDATE

Klaus Iohannis a obtinut 66,09% din voturile valabil exprimate, 6. 135 de voturi valabil exprimate, in timp ce Viorica Dancila a obtinut 33. 91% din voturi, mai exact 3. 922 de voturi, potrivit rezultatelor finale ale BEC.

Ce a spus mama lui Klaus Iohannis, cand a aflat ca acesta a castigat alegerile prezidentiale. Reactie neasteptata

Klaus Iohannis a castigat alegerile prezidentiale cu un scor zdrobitor in fata Vioricai Dancila si a obtinut un nou mandat la Palatul Cotroceni. Mama presedintelui Romaniei a fost extrem de bucuroasa cand a aflat rezultatul alegerilor, dar a refuzat sa comenteze subiectul. Mama lui Klaus Iohannis s-a bucurat enorm cand a aflat ca acesta a .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )