Libnet.ro
UNICEF

07:00

Dan Barna le-a tras clapa ultimilor sustinatori. Liderul USR nu a venit la intalnirea din Piata Victoriei, convocata chiar de el

Antena3 Antena3,
Dan Barna le-a tras clapa ultimilor sustinatori. Liderul USR nu a venit la intalnirea din Piata Victoriei, convocata chiar de el

Liderul USR, Dan Barna, le-a tras clapa ultimilor sai sustinatori! Barna si-a chemat alegatorii la ora 8 dimineata, insa el nu a venit. Chemarii sale au raspuns cativa oameni, care il asteapta si. continuă pe Antena3

Imagini spectaculoase cu Dan Barna. Liderul USR fuge de intrebarile jurnalistilor

Liderul USR, Dan Barna, fuge de presa dupa esecul de la prezidentiale. Acesta a anuntat pe pagina de Facebook o intalnire cu simpatizantii sai, in aceasta dimineata in Piata Victoriei, dar cand a vazut.

Dan Barna isi recunoaste esecul: Nu am reusit sa intram in turul 2

Liderul USR Dana Barna a recunoscut pe contul sau de Facebook ca nu mai are sanse de a intra in turul doi al alegerilor prezidentiale. Potrivit datelor pe care le avem in urma numaratorii paralele, nu am reusit sa intram in turul 2. Am sperat pana in ultimul moment, dar nu avem suficiente voturi, a scris Dan Barna. Atmosfera la sediile de campanie ale principalilor candidati: Dan Barna, vizibil afectat dupa rezultatele exit-poll Replica unui USR-ist: Ne bate analfabeta aia .

Dan Barna, dupa infrangerea din alegeri: imi asum responsabilitate pentru rezultat, dar nu sunt un lider care sa plece la prima problema. Am crezut ca suntem mai sus decat ne-a dovedit electoratul (VIDEO)

Liderul USR Dan Barna si-a recunoscut infrangerea la alegerile prezidentiale. intr-o conferinta de presa sustinuta luni, Barna a sustinut ca s-a bazat pe o un electorat care s-a dovedit a nu fi chiar atat de.

Alegeri prezidentiale 2019. Klaus Iohannis - 37,82%, Viorica Dancila - 22,26%, Dan Barna - 15,02% - rezultate finale

Prezidentiabilul PNL, presedintele Klaus Iohannis, a obtinut 37,82% din voturi la alagerile prezidentiale de duminica, liderul PSD, Viorica Dancila - 22,26%, iar candidatul USR-PLUS, Dan Barna - 15,02%. Acestea sunt rezultatele finale ale primul tur de scrutin, anuntate joi de Biroul Electoral Central.

Sinteza zilei. Imaginile cu care Dan Barna voia sa-i dea lovitura de gratie lui Iohannis in turul 2 - VIDEO

Marele perdant al primului tur de alegeri prezidentiale este cu siguranta Dan Barna. Liderul USR nu se astepta la o asemenea infrangere si era aproape sigur ca va ajunge sa-l infrunte pe Klaus Iohannis in.

VIDEO Ciolos ii intrerupe discursul lui Dan Barna sa aminteasca ca Alianta USR-PLUS e formata din doua partide

Presedintele PLUS Dacian Ciolos l-a intrerupt luni pe liderul USR Dan Barna dintr-un discurs in fata presei in care vorbea despre performatele USR, pentru a-i atrage atentia ca e vorba de doua partide.

Dan Barna se DEZICE de Cristian Ghinea, dupa ce a acuzat ca STATUL PARALEL a cauzat infrangerea USR

Liderul USR Dan Barna sustine ca Acuzatiile lui Cristian Ghinea, privind sistemul care a triumfat la.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Dan Barna s-a resemnat: Am sperat pana in ultimul moment, dar nu avem suficiente voturi

Liderul USR Dan Barna s-a resemnat ca nu a reusit sa stranga voturile necesare pentru a intra in turul doi. Anuntul a fost facut chiar de candidatul la prezidentiale pe.

Dan Barna nu mai e fericit in USR. Surse: mai multi lideri i-au cerut demisia. Barna cere vot electronic pentru demiterea sa

In sedinta de aseara, mai multi lideri USR i-au cerut demisia lui Dan Barna din fruntea partidului, dupa ce a ratat finala prezidentiala. Printre ei: Mihai Gotiu, Cosette Chichirau, Tudor Benga si Silviu Dehelean, sustin surse politice pentru Adevarul. in replica, Dan Barna a spus ca-si pune manatul pe masa, dar a cerut ca soarta sa in fruntea USR sa fie decisa de toti membrii partidului prin vot electronic.

Dan Barna, cu mandatul pe masa. Mai multi lideri iicer demisia lui Dan Barna din fruntea formatiunii

Esecul de la alegerile prezidentiale zdruncina USR. Mai multi lideri ai USR cer demisia lui Dan Barna din fruntea formatiunii. Tot mai multe voci din partid ii cer demisia lui Dan Barna si o reformare de urgenta a .

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )