Libnet.ro
UNICEF

19:00

Imagini spectaculoase cu Dan Barna. Liderul USR fuge de intrebarile jurnalistilor

Antena3 Antena3,
Imagini spectaculoase cu Dan Barna. Liderul USR fuge de intrebarile jurnalistilor

Liderul USR, Dan Barna, fuge de presa dupa esecul de la prezidentiale. Acesta a anuntat pe pagina de Facebook o intalnire cu simpatizantii sai, in aceasta dimineata in Piata Victoriei, dar cand a vazut. continuă pe Antena3

Sinteza zilei. Imaginile cu care Dan Barna voia sa-i dea lovitura de gratie lui Iohannis in turul 2 - VIDEO

Marele perdant al primului tur de alegeri prezidentiale este cu siguranta Dan Barna. Liderul USR nu se astepta la o asemenea infrangere si era aproape sigur ca va ajunge sa-l infrunte pe Klaus Iohannis in.

Discurs de prima-doamna. Ce au in comun Olguta Vasilescu si Olguta Barna? Limbajul vulgar. Cum i-a numit sotia lui Dan Barna pe membrii USR

Olguta Barna, sotia liderului USR Dan Barna, a intervenit intr-o sedinta a conducerii partidului, jignindu-i pe membrii USR care n-au tras in campanie pentru sotul sau. Liderii USR au analizat aseara, prin zoom meeting, rezultatul alegerilor.

Digi24: Surse: Ce se va intampla cu Dan Barna si USR. Ciolos si PLUS pregatesc ofensiva pentru preluarea conducerii

Esecul rasunator al lui Dan Barna in alegerile de duminica ii ajuta pe cei din partidul lui Dacian Ciolos sa capete, in sfarsit, statutul dorit in relatia cu cei de la USR, si, posibil, chiar mai mult.

Tudor Chirila, despre situatia lui Dan Barna in USR: Sa-ti asumi cu adevarat inseamna sa demisionezi

Sa-ti asumi cu adevarat inseamna sa demisionezi, a sustinut Tudor Chirila, in contextul in care, luni, Dan Barna a declarat ca-si asuma esecul de la alegerile prezientiale, dar nu se retrage de la.

Dan Barna, despre momentul in care si-a dat seama ca a pierdut alegerile

Dan Barna, candidatul USR-PLUS la alegerile prezidentiale, a declarat luni seara la Digi24 ca si-a dat seama ca a pierdut sansa de a intra in turul al doilea la cateva ore de la inchiderea urnelor, cu toate ca primise telefoane de felicitare.

NEWS ALERT Dan Barna: Nu imi dau demisia

Dan Barna, presedintele USR, anunta ca nu intentioneaza sa isi dea demisia si ca va indemna simpatiz.

Dan Barna se recunoaste invins: Nu am reusit sa intram in turul 2. Am sperat pana in ultimul moment, dar nu avem suficiente voturi

Dan Barna, candidatul USR-PLUS la alegerile prezidentiale, si-a recunoscut, duminica noapte, infrangerea din primul tur, ratand finala in favoarea Vioricai Dancila, candidata si presedinte PSD. Va.

Dan Barna le-a tras clapa ultimilor sustinatori. Liderul USR nu a venit la intalnirea din Piata Victoriei, convocata chiar de el

Liderul USR, Dan Barna, le-a tras clapa ultimilor sai sustinatori! Barna si-a chemat alegatorii la ora 8 dimineata, insa el nu a venit. Chemarii sale au raspuns cativa oameni, care il asteapta si.

Barna nu demisioneaza, desi a ratat turul doi: Nu sunt un lider care sa plece la prima dificultate. Dau perceptia de aroganta pentru ca sunt prea inalt

Liderul USR Dan Barna nu va demisiona din fruntea partidului, desi a ratat turul doi al alegerilor prezidentiale. Am crezut ca suntem mai sus decat ne-a dovedit-o electoratul. Sunt optimist in continuare, a spus Dan Barna. Alianta USR-PLUS va continua.

VIDEO Ciolos ii intrerupe discursul lui Dan Barna sa aminteasca ca Alianta USR-PLUS e formata din doua partide

Presedintele PLUS Dacian Ciolos l-a intrerupt luni pe liderul USR Dan Barna dintr-un discurs in fata presei in care vorbea despre performatele USR, pentru a-i atrage atentia ca e vorba de doua partide.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )