Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dan Barna, reactie dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: Dovada independentei magistratilor!

Antena3 Antena3,
Dan Barna, reactie dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: Dovada independentei magistratilor!

Decizia iCCJ in cazul Liviu Dragnea reprezinta o dovada a independentei magistratilor, afirma luni presedintele USR, Dan Barna. Decizia ICCJ reprezinta o dovada a independentei magistratilor si a. continuă pe Antena3

Ecaterina Andronescu, prima reactie dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: Aici este foarte trist raspunsul. Nu cred ca trebuie sa cautam acum vinovatii

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat luni ca Partidul Social Democrat trebuie sa recunoasca decizia luata de justitie in privinta presedintelui formatiunii, Liviu Dragnea, si sa gaseasca so.

Ion Cristoiu, prima reactie dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: Planul este un guvern de uniune nationala care il va avantaja pe Klaus Iohannis

Jurnalistul Ion Cristoiu a declarat ca prima strategie a Partidului Social Democrat ar fi acceptarea planului, care are in vedere un guvern de uniune nationala. Strategia ar trebui sa fie acceptarea planului.

Viorica Dancila a preluat functia de presedinte al PSD, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Viorica Dancila a anuntat, luni, ca va prelua functia de presedinte al PSD, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in Dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman. Premierul a spus ca membrii partidului din care face parte sunt alaturi de Livu Dragnea si de familia lui. Viorica [] .

Lacrimi si jale la Antena 3, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Subiectul condamnarii lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare a fost unul sensibil pentru Antena 3. Jurnalistii care au vorbit, luni, despre situatia fostului lider al PSD, au avut momente in care au parut tristi. La fel s-a intamplat si duminica seara, dupa ce a fost afisat exit-poll-ul la [] .

Dacian Ciolos, dupa CONDAMNAREA lui Liviu Dragnea: Sa ne intoarcem intr-o lume normala! E timpul sa ne apucam sa reparam ce au stricat PSD si ALDE

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, transmite, luni, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea, ca Romania se indreapta spre normalitate. Sa ne intoarcem intr-o lume normala. Agenda personala a domnului Dragnea nu.

Viorica Dancila, anunt importat dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: Nu imi voi da demisia. Vom continua programul de guvernare

Viorica Dancila a facut declaratii dupa sedinta pe care a convocat-o in PSD dupa condamnarea lui Liviu Dragnea. Premierul a sustinut ca randurile s-au strans in PSD si ca nu isi va da demisia. Va.

Sedinta de URGENTA la sediul PSD. Cine preia sefia interimara dupa condamnarea lui Liviu Dragnea, CEx PSD, marti, de la ora 18.00 (surse)

UPDATE:Liderii mai multor filiale PSD, ministrii si premierului Viorica Dancila, au decis luni convocarea de urgenta a unei sedinte CEX, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea. CEX PSD se va reuni.

Liviu Plesoianu, prima reactie dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: Mi-e teama de o schimbare a discursului din partea PSD

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a anuntat in exclusivitate la Antena 3,ca solicita sa se desfasoare un scrutin intern pentru desemnarea prezidentialelor PSD. Dincolo de asta, vreau sa spun ca.

Primele reactii in spatiul public dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare a starnit numeroase reactii in spatiul politic si social al Romaniei.

Alice Draghici, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: Situatia este rara, greu de intalnit in practica

Avocatul Alice Draghici a comentat condamnarea lui Liviu Dragnea. Am crezut ca va fi redusa pedeapsa. Nici prima condamnare, nici acest dosar nu justifica o pedeapsa atat de aspra cu privare de libertate.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )