Libnet.ro
UNICEF

20:45

Sedinta de URGENTA la sediul PSD. Cine preia sefia interimara dupa condamnarea lui Liviu Dragnea, CEx PSD, marti, de la ora 18.00 (surse)

B1 B1,
Sedinta de URGENTA la sediul PSD. Cine preia sefia interimara dupa condamnarea lui Liviu Dragnea, CEx PSD, marti, de la ora 18.00 (surse)

UPDATE:Liderii mai multor filiale PSD, ministrii si premierului Viorica Dancila, au decis luni convocarea de urgenta a unei sedinte CEX, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea. CEX PSD se va reuni. continuă pe B1

Sedinta de URGENTA la sediul PSD. Cine preia sefia interimara dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Transformari radicale in PSD, in doar 24 de ore. Dupa ce au pierdut alegerile europarlamentare, iar referendumul pe justitie a primit votul covarsitor al poporului, Liviu Dragnea si-a aflat luni.

Surse: Liviu Dragnea va demisiona de la sefia PSD. Cine ar putea prelua functia sa

Dupa esecul rasunator de la alegerile europarlamentare, functia de lider al PSD a lui Liviu Dragnea e pusa in pericol. S-au inmultit vocile care ii cer sa demisioneze de la sefia formatiunii si se pare ca anuntul va fi facut in urmatoarele ore. Presedintele PSD, Liviu Dragnea, urmeaza sa-si anunte demisia luni seara, la ora [] .

Sediul PSD din Botosani a fost vandalizat. Ce mesaj obscen au gasit scris pe zidurile cladirii membrii de partid cu o zi inaintea alegerilor

Sediul PSD din municipiul Botosani a fost vandalizat noaptea trecuta, peretii cladirii fiind inscriptionati cu injurii la adresa partidului. Sefii filialei PSD din Botosani au anuntat Politia si pun totul pe seama opozitiei.

Digi24: Ce se intampla in sediul PSD in timp ce Liviu Dragnea era in drum spre inchisoare

In timp ce Liviu Dragnea se afla in drum spre penitenciar, Viorica Dancila si presedintii de filiale s-au intalnit la sediul PSD pentru a prelua puterea in partid, dupa ce, duminica seara, se ceruse deja demisia presedintelui.

incepe lupta pentru putere in PSD: cine sunt pretendentii la sefia partidului / Oprisan: Domnul Dragnea este istorie in Romania! Trebuia sa plece demult

Urmeaza saptamana cutitelor lungi in PSD. Social-democratii sunt in stare de soc fiindca nu se asteptau sa inregistreze un rezultat atat de slab la alegerile europarlamentare. De altfel, primul care a cerut public demisia lui Liviu Dragnea este Marian Oprisan. Surse social-democrate au declarat pentru HotNews. ro ca, dupa decizia de la inalta Curte, probabil marti sau cel mai tarziu miercuri, va fi convocata sedinta Comitetului Executiv in care se va analiza rezultatul alegerilor si se va lua in discutie demisia lui Liviu Dragnea.

Rezultate partiale la europarlamentare in Hunedoara. Jale la sediul PSD, castigator in judet. Natalia Intotero: Nu stiu unde a gresit PSD-ul!

In judetul Hunedoara, Partidul Social Democrat s-a clasat pe primul loc in urma rezultatelor partiale inregistrate la alegerile europarlamentare din 26 mai, insa scorul obtinut de PSD in tara i-a dezamagit pe sefii organizatiei judetene.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )