Libnet.ro
UNICEF

16:00

Dan Barna saluta decizia PNL privind sustinerea lui Nicusor Dan: Un mare pas inainte pentru un candidat unic anti-PSD la Bucuresti

Antena3 Antena3,
Dan Barna saluta decizia PNL privind sustinerea lui Nicusor Dan: Un mare pas inainte pentru un candidat unic anti-PSD la Bucuresti

Alegeri locale 2020. Presedintele USR Dan Barna saluta decizia PNL de a-l sustine pe Nicusor Dan in lupta pentru Primaria Capitalei. continuă pe Antena3

GABRIELA FIREA, DUPA ANUNTUL PNL PRIVIND SUSTINEREA CANDIDATURII LUI NICUSOR DAN: Tara arde si batraneii se piaptana

Primarul general Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primaria Bucuresti, a declarat, joi, ca anuntul PNL privind sustinerea candidaturii lui Nicusor Dan, a venit ca nuca in perete contextul generat de coronavirus si lipsa unui guvern stabil. Tara arde si batraneii se piaptana, a afirmat Firea, precizand ca le ureaza success tuturor candidatilor.

Gabriela Firea, deranjata de anuntul PNL privind sustinerea lui Nicusor Dan: Este noaptea mintii

Primarul general Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primaria Bucuresti, a declarat, joi, ca anuntul PNL privind sustinerea candidaturii lui Nicusor Dan, a venit ca nuca in perete contextul generat de coronavirus si lipsa unui guvern stabil. Tara arde si batraneii se piaptana, a afirmat firea, precizand ca le ureaza success tuturor candidatilor.

Gabriela Firea, dupa anuntul PNL privind sustinerea candidaturii lui Nicusor Dan: Tara arde si batraneii se piaptana

Alegeri locale 2020. Primarul general Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primaria Bucuresti, a declarat, joi, ca anuntul PNL privind sustinerea candidaturii lui Nicusor Dan, a venit ca nuca in perete.

Dan Barna rupe tacerea, dupa decizia CCR: Strategia PNL a esuat!

Dan Barna sustine ca asteapta motivarea deciziei CCR referitoare la desemnarea liderului PNL, Ludovic Orban, in functia de premier. Liderul USR apreciaza ca nuantele sunt foarte importante intr-o astfel de decizie.

COSETTE CHICHIRAU (USR): Invit PNL sa-si reconsidere pozitia privind sustinerea lui Chirica la Primaria Iasi

Liderul USR Iasi, deputatul Cosette Chichirau, cere PNL sa-si reconsidere pozitia privind sustinerea lui Mihai Chirica la primaria Iasi, iar exemplul de la Bucuresti cu sprijinul liberalilor pentru Nicusor Dan sa fie urmat si la Iasi.

DAN BARNA: Presedintele este cel care trebuie sa vina cu o solutie pentru iesirea din criza

Presedintele USR, Dan Barna catalogheaza drept fara precedent situatia politica in care s-a ajuns dupa decizia CCR care arata ca desemnarea lui Ludovic Orban pentru a doua orara ca premier este neconstitutionala.

Dan Barna: Alegerile anticipate, un proiect esuat. Cred ca ne indreptam spre investirea unui guvern

Alianta USR-PLUS nu ofera PNL un cec in alb si va decide daca sustine sau nu viitorul Guvern in functie de numele de premier pe care il va propune presedintele Klaus Iohannis, a declarat miercuri la RFI liderul Uniunii Salvati Romania, Dan Barna. El mai spune ca in momentul de fata alegerile anticipate par un proiect esuat, cum s-a intamplat si cu alegerea primarilor in doua tururi.

Dan Barna: Amanarea votului de investire a guvernului va duce la prelungirea crizei politice. Daca tactica PSD reuseste, 2020 va fi un an pierdut

O amanare a votului privind investirea Cabinetului Orban II este fuga de responsabilitate, iar singurul ei efect cert este prelungirea crizei politice, spune liderul USR Dan Barna. El mai atrage atentia asupra faptului ca, in cazul in care tactica PSD de blocare a alegerilor anticipate va avea succes, atunci 2020 va fi un an pierdut.

Dacian Ciolos, propus premier de USR. Dan Barna: Vrem sa intram la guvernare, in masura in care se va constitui majoritatea necesara in Parlament (VIDEO)

Dacian Ciolos a fost propunerea pentru postul de premier pe care USR a facut-o in timpul consultarilor cu presedintele Klaus Iohannis, a afirmat Dan Barna, dupa discutia cu seful statului de la Palatul.

Dan Barna a facut anuntul: il desemnez pe Dacian Ciolos premier

Dan Barna a reactionat imediat dupa ce Ludovic ORban si-a depus mandatul si a precizat ca Alianta USR-PLUS il propune pe Dacian Ciolos premier.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2152 seconds )