Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dan Barna: Speram ca miercuri sa votam eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari

B1 B1,
Dan Barna: Speram ca miercuri sa votam eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari

Dupa sedinta de la Cotroceni pe care presedintele Klaus Iohannis a avut-o, luni, cu liderii coalitiei, vicepremierul Dan Barna a declarat ca a fost agreat ca proiectul de eliminare a pensiilor speciale pentru. continuă pe B1

Barna: Speram ca miercuri sa votam eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari

Vicepremierul Dan Barna a declarat, luni, ca liderii Coalitiei au agreat ca proiectul de eliminare a pensiilor speciale pentru parlamentari sa fie introdus pe ordinea de zi a plenului reunit al Camerei Deputatilor si Senatului si votat, cel mai probabil, miercuri.

Dan Barna: Miercuri votam eliminarea pensiilor parlamentarilor. Pentru restul se face o comisie de lucru, reforma s-ar putea realiza chiar prin impozitare

Vicepremierul Dan Barna a anuntat luni, dupa sedinta coalitiei, ca miercuri va avea loc un plen reunit in care va fi votat un proiect de lege pentru eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor. in ceea ce priveste restul categoriilor de pensii speciale, Dan Barna a anuntat ca se va forma o comisie de lucru si vor fi eliminate dupa ce se vor gasi solutii astfel incat taierile sa nu fie neconstitutionale.

BARNA: Miercuri votam eliminarea pensiilor parlamentarilor

Vicepremierul Dan Barna a anuntat luni, dupa sedinta coalitiei, ca miercuri va avea loc un plen reunit in care va fi votat un proiect de lege pentru eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor.

Eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari si alesii locali. Cum se pozitioneaza fiecare partid din coalitia de guvernare

Eliminarea pensiilor speciale este o tema discutata in aceste zile, insa parerile sunt impartite intre fortele politice din coalitia de guvernare. UDMR cere eliminarea tuturor pensiilor speciale, in timp ce PNL ar vrea sa se inceapa doar cu cele acordate parlamentarilor. Cat despre USR-PLUS, Dacian Ciolos a anuntat ca alianta va rezolva problema pensiilor speciale pentru parlamentari si alesii locali in viitorul apropiat.

RADU OPREA, PURTATORUL DE CUVANT AL PSD: Solicitam introducerea pe ordinea de zi a propunerii PSD pentru eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor

Purtatorul de cuvant al PSD, Radu Oprea, a declarat astazi ca social-democratii vor propune marti, in sedinta Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului, introducerea pe ordinea de zi a proiectului privind eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor.

Ce promite Dan Barna legat de pensiile speciale

Liderul USR PLUS Dan Barna anunta, luni, ca eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari va fig.

Surse: Orban a transmis conducerii PNL ca marti ar putea incepe procedura de eliminare a pensiilor speciale, dar si cea de schimbare a Avocatului Poporului

Presedintele PNL, Ludovic Orban, le-a transmis colegilor sai ca, in functie de negocierile din coalitia de guvernare, marti ar putea incepe procedura de revocare a Avocatului Poporului, dar si pentru eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari, sustin surse liberale pentru Adevarul.

Ciolos, despre eliminarea pensiilor speciale: incepem cu pensiile parlamentarilor si primarilor

Co-presedintele USR PLUS, Dacian Ciolos, a declarat ca pensiile speciale ale parlamentarilor si cele ale primarilor vor fi primele care vor disparea, un proiect de lege in acest sens urmand sa fie depus in Parlament. De asemenea, Ciolos a declarat ca in Romania, pensiile ar trebui sa fie proportionale cu contributia.

CIOLOS, DESPRE ELIMINAREA PENSIILOR SPECIALE: incepem cu pensiile parlamentarilor si primarilor

Co-presedintele USR PLUS, Dacian Ciolos, a declarat ca pensiile speciale ale parlamentarilor si cele ale primarilor vor fi primele care vor disparea, un proiect de lege in acest sens urmand sa fie discutat in Parlament. De asemenea, Ciolos a declarat ca in Romania, pensiile ar trebui sa fie proportionale cu contributia, transmite News. ro.

Dan Barna, despre buget: Nu fericeste pe nimeni, nu e nimenea inlacrimat de bucurie de cum arata bugetul, dar este, cred eu, o formula care asigura resurse pentru investitii

Vicepremierul Dan Barna afirma ca bugetul pentru anul in curs nu fericeste pe nimeni, nu e nimenea inlacrimat de bucurie de cum arata bugetul, insa subliniaza ca la constructia acestuia s-a tinut cont de nevoia de investitii. Barna sustine ca bugetul este fundamentat pe estimari realiste in ceea ce priveste veniturile.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )