Libnet.ro
UNICEF

15:45

Dan Barna (USR): in Bucuresti, peste tot, lupta este stransa si probabil niste sute de voturi vor decide ce fel de Capitala vom avea. Nu am pierdut nimic, dar inca nu s-a castigat nimic. Mergeti la vot! (VIDEO)

B1 B1,
Dan Barna (USR): in Bucuresti, peste tot, lupta este stransa si probabil niste sute de voturi vor decide ce fel de Capitala vom avea. Nu am pierdut nimic, dar inca nu s-a castigat nimic. Mergeti la vot! (VIDEO)

Dan Barna a lansat, duminica dupa-amiaza, un apel de mobilizare la vot si a explicat ca miza alegerilor locale de astazi este una importanta, iar la finalul exercitiului electoral am putea avea un. continuă pe B1

DAN BARNA: in Bucuresti peste tot lupta e foarte stransa

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, printr-un live pe Facebook, ca pentru Bucuresti toate sondajele arata ca peste tot lupta este foarte stransa.

VIDEO Dan Barna: E groasa, haideti la vot. in Bucuresti peste tot lupta e foarte stransa

Liderul USR, Dan Barna, face apel la oameni sa mearga la vot, spunand ca este groasa si ca pentru Bucuresti toate sondajele arata ca peste tot lupta este foarte stransa.

Dan Barna si USR, somati public sa renunte la mesajele mincinoase si manipulatoare din social media si la inducerea in eroare a bucurestenilor. Eugen Tomac (PMP): Nu puteti voi fura cat pot bucurestenii vota

Eugen Tomac, presedintele PMP, l-a somat public pe omologul sau de la USR, Dan Barna, sa elimine mesajele mincinoase si manipulatoare de pe retelele sociale pe care le foloseste formatiunea sa. Nu.

ALEGERI LOCALE 2020 - Dan Barna: Forta care lupta cu PSD-ismul este USR-PLUS Ciolos: Aveti in fata o noua forta politica a Romaniei

Copresedintele Aliantei USR-PLUS, Dan Barna, a afirmat ca forta care lupta cu PSD-ismul este USR-PLUS, iar celalalt copresedinte al aliantei, Dacian Ciolos, a declarat ca acesta este noua forta politica a Romaniei.

Dan Barna: Rezultatul arata ca cei care vor scoate pesedismul din tara sunt USR PLUS

Nicusor Dan va obtine o victorie en fanfare la Primaria Capitalei, potrivit sondajului Avangarde. Dan Barna, copresedintele USR PLUS, a transmis un mesaj, imediat dupa comunicarea exit poll-ului. Vedem.

DAN BARNA: Mi se pare perfect legitima ingrijorarea presedintelui despre perspectiva de a avea inca patru ani cu PSD

Dan Barna, copresedinte USR PLUS, a declarat azi intr-o conferinta de presa ca i se pare perfect legitima ingrijorarea presedintelui despre perspectiva de a avea inca patru ani cu PSD, de a avea inca patru ani in care sa ni se serveasca dansuri de camera in loc de administratie competenta.

Dan Barna: Rezultatele din aceasta seara arata ca in Romania incepe revolutia bunei guvernari!

Dan Barna a facut primele declaratii dupa aflarea rezultatelor exit-poll-urilor de la alegerile locale, in care candidata USR PLUS, Clotilde Armand, a castigat la Primaria Sectorului 1.

EUGEN TOMAC CATRE DAN BARNA: Este inadmisibil sa preluati tehnicile de manipulare ale PSD

Eugen Tomac, Presedintele PMP, il acuza pe Dan Barna, intr-o postare pe pagina personala de Facebook, de preluarea tehnicilor de manipulare ale PSD, pe care le foloseste pentru transmiterea de mesaje mincinoase si manipulatoare.

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )