Libnet.ro
UNICEF

17:30

ALEGERI LOCALE 2020 - Dan Barna: Forta care lupta cu PSD-ismul este USR-PLUS Ciolos: Aveti in fata o noua forta politica a Romaniei

Adevărul Adevărul,
ALEGERI LOCALE 2020 - Dan Barna: Forta care lupta cu PSD-ismul este USR-PLUS Ciolos: Aveti in fata o noua forta politica a Romaniei

Copresedintele Aliantei USR-PLUS, Dan Barna, a afirmat ca forta care lupta cu PSD-ismul este USR-PLUS, iar celalalt copresedinte al aliantei, Dacian Ciolos, a declarat ca acesta este noua forta politica a Romaniei. continuă pe Adevărul

BARNA: Forta care lupta cu PSD-ismul este USR-PLUS

Copresedintele Aliantei USR-PLUS, Dan Barna, a afirmat ca forta care lupta cu PSD-ismul este USR-PLUS, conform news. ro.

Dan Barna si USR, somati public sa renunte la mesajele mincinoase si manipulatoare din social media si la inducerea in eroare a bucurestenilor. Eugen Tomac (PMP): Nu puteti voi fura cat pot bucurestenii vota

Eugen Tomac, presedintele PMP, l-a somat public pe omologul sau de la USR, Dan Barna, sa elimine mesajele mincinoase si manipulatoare de pe retelele sociale pe care le foloseste formatiunea sa. Nu.

Dan Barna (USR): in Bucuresti, peste tot, lupta este stransa si probabil niste sute de voturi vor decide ce fel de Capitala vom avea. Nu am pierdut nimic, dar inca nu s-a castigat nimic. Mergeti la vot! (VIDEO)

Dan Barna a lansat, duminica dupa-amiaza, un apel de mobilizare la vot si a explicat ca miza alegerilor locale de astazi este una importanta, iar la finalul exercitiului electoral am putea avea un.

Dan Barna: Rezultatele din aceasta seara arata ca in Romania incepe revolutia bunei guvernari!

Dan Barna a facut primele declaratii dupa aflarea rezultatelor exit-poll-urilor de la alegerile locale, in care candidata USR PLUS, Clotilde Armand, a castigat la Primaria Sectorului 1.

Alegeri locale 2020. Cine sunt candidatii care se lupta pentru presedintia Consiliului Judetean Sibiu

Nu mai putin de 381. 904 sibieni cu drept de vot, sunt asteptati la urne in data de 27 septembrie, la alegerile locale. in judetul Sibiu au fost tiparite 1. 400 de buletine de vot, fiind amenajate 376 de sectii de votare.

Alegeri Locale 2020. Exit-poll ora 20:00. Rasturnare de situatie in cursa pentru Primaria Bucuresti

Sondajele publicate cu cateva zile inainte de alegerile locale de astazi, 27 septembrie, dadeau sanse diferite principalilor candidati. Un sondaj PNL il indica drept castigator pe Nicusor Dan, in timp ce altul, realizat de IRSOP, arata ca Gabriela Firea ar obtine un scor mult mai bun decat principalul ei contracandidat. Lupta este una acerba si .

Alegeri Locale 2020. Exit-poll ora 18.00. Va pierde Gabriela Firea Capitala? Cate procente o despart de Nicusor Dan

Mai sunt trei ore pana la finalul scrutinului pentru aceste alegeri locale 2020. incercam sa va tinem la curent, in timp real, cu exit-poll-urile la iesirea din sectiile de vot. Trei institute acreditate furnizeaza aceste date in timp real. Alegeri Locale 2020. Exit-poll ora 18. 00 Scrutinul pentru aceste Alegeri Locale se apropie de sfarsit, iar .

Alegeri Locale 2020. Exit-poll ora 16.00. Cum stau PNL, PSD si USR-PLUS in sondaje. La ce distanta se afla Firea de Nicusor Dan

Astazi, 27 septembrie, avem alegeri locale iar cel mai asteptat moment este cel in care se vor anunta rezultatele exit poll-urilor. Vom incerca sa va tinem la curent cu situatia din sectiile de votare pe tot parcursul zilei. Pentru aceste alegeri locale vor exista sondaje de opinie in timp real. Trei institute au fost acreditate .

Alegeri locale 2020. Nicusor Dan a votat si a dat in Gabriela Firea, actualul primar: O caracatita de interese

Azi se decide viitorul primar general al Capitalei, iar zarva abia a inceput. Nicusor Dan a votat si el! Contracandidatul Gabrielei Firea a avut multe sa spuna la sectia de vot, mai cu seama despre cea care sta bine in cursa pentru PMB. Alegeri locale 2020. Nicusor Dan a votat! Jigniri dure catre Firea Nicusor .

Rezultate alegeri locale 2020, ora 21.00. Primele exit-poll-uri oficiale CURS, Avangarde si BCS. Bucurestenii au ales dreapta. Nicusor Dan a castigat Capitala

Astazi, 27 septembrie, romanii si-au votat viitorii primari, consilieri si presedinti de consilii. Cele mai importante informatii sunt cele ale alegerilor locale din Capitala. in randurile ce urmeaza va prezentam exit-poll-ul orei 21:00. Rezultate alegeri locale 2020, ora 21. 00 Update 21. 00: Potrivit exit poll-ul Primariei Capitalei, Nicusor Dan este noul primar al Capitalei 46%). Exit .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )