Libnet.ro
UNICEF

16:00

DAN BARNA, USR: Raportul GRECO nu este la dispozitia Guvernului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DAN BARNA, USR: Raportul GRECO nu este la dispozitia Guvernului

Presedintele USR, Dan Barna, considera ca cetatenii romani merita sa fie informati despre realitatile prezentate in raportul GRECO si, in acest sens, a cerut Guvernului sa faca public acest document. continuă pe Ziarul Bursa

DAN BARNA, USR: Raportul GRECO nu este la dispozitia Guvernului

Presedintele USR, Dan Barna, considera ca cetatenii romani merita sa fie informati despre realitatile prezentate in raportul GRECO si, in acest sens, a cerut Guvernului sa faca public acest document.

DAN BARNA: USR va adera la partidul liberal european ALDE

Uniunii Salvati Romania va adera la partidul Alianta Liberalilor si Democratilor pentru Europa ALDE) potrivit unei decizii luata, astazi, in Comitetul politic al partidului.

G4Media: Raportul GRECO, foarte dur cu guvernarea PSD. Oficialii europeni cer Guvernului sa desfiinteze Sectia speciala

Grupul statelor impotriva coruptiei GRECO) a constatat, in timpul sesiunii plenare din iunie, ca din cele cinci recomandari formulate in 2017 in urma procedurii de evaluare ad-hoc a Romaniei, doar una singura a fost implementata, au potrivit G4media. De asemenea, surse politice au subliniat pentru Adevarul ca raportul este unul dezastruos pentru Romania.

Dan Barna ii cere premierului Dancila sa publice imediat Raportul GRECO si sa defiinteze sectia de anchetare a magistratilor

Liderul USR, Dan Barna, ii cere premierului Viorica Dancila sa publice de urgenta raportul Greco si sa dispuna desfiintarea imediata a Sectiei Speciale, dar si alte masuri pentru reinstaurarea statului de drept din Romania.

Dan Barna: in zilele urmatoare, vom decide cum va arata propunerea de tandem presedinte-premier a USR-PLUS

Liderul USR Dan Barna a anuntat sambata ca, in zilele urmatoare, va fi decisa propunerea de tandem presedinte - premier al Aliantei USR - PLUS in perspectiva alegerilor la prezidentiale.

Raportul GRECO va cere Romaniei desfiintarea de indata a Sectiei pentru investigarea magistratilor: O anomalie (surse)

Raportul GRECO va cere Romaniei desfiintarea de indata a Sectiei pentru investigarea magistratilor, deoarece afecteaza independenta Justitiei, au declarat pentru HotNews. ro surse oficiale.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )