Libnet.ro
UNICEF

19:15

Dan Bittman sustine ca incasarile din bani publici nu reprezinta mai mult de 1% din veniturile Holograf. Totusi, in 2018, a luat 10.000 de euro doar dintr-un contract. Situatia bizara, prezentata de Radu Buzaianu si Razvan Zamfir (VIDEO)

B1 B1,
Dan Bittman sustine ca incasarile din bani publici nu reprezinta mai mult de 1% din veniturile Holograf. Totusi, in 2018, a luat 10.000 de euro doar dintr-un contract. Situatia bizara, prezentata de Radu Buzaianu si Razvan Zamfir (VIDEO)

Dan Bittman, protagonistul unor declaratii controversate despre pandemia de COVID-19 si restrictiile introduse in consecinta, sustine ca incasarile din bani publici ale Holograf nu reprezinta mai mult de 1%. continuă pe B1

Ce a patit Nicu Alifantis din cauza lui Dan Bittman: Se pare ca e mai bine sa nu ai pareri in tara asta

Solistul trupei Holograf, Dan Bittman se afla in centrul unui scandal de proportii. Artistul a contestat restrictiile si a declarat ca este convins ca situatia pandemiei nu este chiar asa cum o prezinta autoritatile. Ce a patit Nicu Alifantis din cauza lui Dan Bittman Cu cateva zile in urma, Dan Bittman a facut cateva declaratii .

Monica Odagiu rupe tacerea despre relatia cu Dan Bittman. Ce a dezvaluit artista

Monica Odagiu, actrita si, mai nou, creatoare de continut pe facebook, a decis sa vorbeasca de relatia cu Dan Bittman. Invitata recent la Mirela Vaida, actrita de 24 de ani a raspuns intrebarilor moderatoarei, pe marginea acestui subiect. Dan Bittman in atentia presei mondene Recent, Dan Bittman a iesit in public acuzand actuala guvernare de .

Cu cine s-a intalnit Dan Bittman dupa minciuna COVID. Influenta ei e mare in Guvern

Saptamana trecuta, in ziua in care Romania inregistra un record negativ de noi cazuri de COVID-19 si autoritatile ne aduceau la cunostinta gravitatea situatiei prin mesaje de informare Ro Alert, Dan Bittman posta pe Facebook un mesaj in care isi chema prietenii la terasa. Cantaretul a fost surprins la cafea de fotoreporteri, iar in dreapta .

Surpriza: cine sare in apararea lui Dan Bittman. Cand un om ca el vorbeste, orice destept din Romania ar trebui sa asculte

Rockul a avut mereu opinii!, a scris Dan Negru in postarea lui despre Bittman. Si adevarul este ca solistul Holograf a rascolit opinia publica cu declaratiile sale privind pandemia de coronavirus in Romania. Pana acum, cei care au comentat subiectul nu s-au pozitionat nici de partea sa, nici impotriva . Cel care s-a exprimat ferm, .

Rasturnare de situatie. Ce a spus Dan Bittman dupa scandalul de saptamana trecuta

Dan Bittman se afla in centrul unui urias scandal dupa un mesaj anti-masca. Artistul a contestat vehement restrictiile si s-a declarat convins ca numarul persoanelor infectate cu noul virus este scos din burta, chiar daca testari se fac. Mai mult, saptamana trecuta, cand autoritatile ne instiintau, prin intermediul unor mesaje de informare RO Alert, ca .

Dan Bittman, la cafea cu prefectul de Timis, dupa ce a reclamat minciuna COVID

In ziua in care Bucurestiul a intrat in scenariul rosu, solistul trupei Holograf, Dan Bittman, reclama pe Facebook minciuna COVID si alertele mincinoase. in aceeasi zi, Bittman s-a intalnit la o terasa din Capitala cu o reprezentanta a Guvernului in teritoriu.

Mihai Margineanu ii ia apararea lui Dan Bittman: Oile nu asculta! Ele doar injura si se enerveaza

Artistul Mihai Margineanu ii ia apararea colegului sau de breasla, Dan Bittman, dupa ce acesta a fost criticat pentru declaratiile impotriva modului in care guvernantii gestioneaza pandemia de coronavirus. Margineanu spune ca Dan Bittman este unul dintre oamenii inteligenti si liberi ai acestei tari, iar opinia sa a deranjat oile care, in loc sa asculte au sarit sa-l injure.

FOTO Ce spune Monica Odagiu despre zvonurile ca ar forma un cuplu cu Dan Bittman

Actrita si cantareata Monica Odagiu, in varsta de 24 de ani, a comentat pentru prima data zvonurile potrivit carora ar forma un cuplu cu solistul formatiei Holograf, Dan Bittman, in varsta de 57 de ani.

Mihai Margineanu sare in apararea lui Dan Bittman: Sunt foarte multi prosti si prea putini destepti in aceasta lume normala

Artistul Mihai Margineanu ii ia apararea lui Dan Bittman, dupa declaratiile controversate pe care artistul le-a facut in urma cu o saptamana. Interpretul este de parere ca sunt multi prosti si prea pu.

Dan Bittman, despre aglomeratia de la metrou in contextul pandemiei de Covid-19: Ar fi trebuit sa fim toti morti pana acum

Vizibil deranjat de numeroasele mesajeprimite prin sistemul Ro Alert, celebrul solist vocal al formatiei Holograf, Dan Bittman, si-a chemat prietenii la terasa pe 20 octombrie, fiind ulterior surprins intr-un.

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )