Libnet.ro
UNICEF

19:30

Monica Odagiu rupe tacerea despre relatia cu Dan Bittman. Ce a dezvaluit artista

Playtech Playtech,
Monica Odagiu rupe tacerea despre relatia cu Dan Bittman. Ce a dezvaluit artista

Monica Odagiu, actrita si, mai nou, creatoare de continut pe facebook, a decis sa vorbeasca de relatia cu Dan Bittman. Invitata recent la Mirela Vaida, actrita de 24 de ani a raspuns intrebarilor moderatoarei, pe marginea acestui subiect. Dan Bittman in atentia presei mondene Recent, Dan Bittman a iesit in public acuzand actuala guvernare de . continuă pe Playtech

Corina Chiriac rupe tacerea despre cifrele pandemiei: Sunt umflate. Comunismul era sugar cu suzeta pe langa vremurile astea

Artista si-a impartasit si ea punctul de vedere despre actuala pandemie din Romania. Corina Chiriac rupe tacerea despre cifrele pandemiei si sustine ca acestea sunt umflate. Ea considera ca aceasta criza sanitara nu este chiar atat de grava precum se vede la TV. Corina Chiriac rupe tacerea despre cifrele pandemiei Invitata in cadrul unei emisiuni .

Lisa Marie Presley rupe tacerea despre fiul mort: Durerea de a nu fi cu tine in fiecare zi este sufocanta

In luna iulie, aceasta vedeta a trecut prin cea mai neagra perioada din viata ei. Fiica lui Elvis Presley, Lisa Marie, il pierdea pe singurul ei fiul, Benjamin Keough, un tanar care si-a pus capat zilelor la doar 27 de ani.

Bebino, seful Clanului Sportivilor din Bucuresti, rupe tacerea despre noaptea in care a fost la un pas de moarte

Marius Alecu, zis Bebino, a facut in excluvitate pentru Antena 3, dezvaluiri socante despre protectia pe care unii interlopi ar avea-o din partea autoritatilor. Sunt 10 luni de cand Bebino a fost injunghiat si 10 luni de cand este arestat la domiciliu.

Bebino rupe tacerea! De la ce a pornit, de fapt, bataia la care a fost la un pas de moarte

Marius Alin Alecu, alias Bebino, unul dintre liderii Clanului Sportivilor, a facut declaratii de ultima ora despre rafuiala din lumea interlopa petrecuta in urma cu 10 luni. Dupa ce a fost adus in fata judecatorilor pe targa, ulterior fiind arestat la domiciliu, barbatul a hotarat sa vorbeasca despre motivul conflictului. Detalii din timpul rafuielii mafiote .

Dan Bittman, despre aglomeratia de la metrou in contextul pandemiei de Covid-19: Ar fi trebuit sa fim toti morti pana acum

Vizibil deranjat de numeroasele mesajeprimite prin sistemul Ro Alert, celebrul solist vocal al formatiei Holograf, Dan Bittman, si-a chemat prietenii la terasa pe 20 octombrie, fiind ulterior surprins intr-un.

Este oficial! Raed Arafat rupe tacerea. Unde vor fi tratati pacientii infectati cu COVID-19 in lipsa locurilor la ATI

Raed Arafat a anuntat in cursul zilei de ieri, in cadrul sedintei de Guvern de joi, ca se va incerca suplimentarea numarului de ventilatoare in unitatile de Primiri Urgente. Acest lucru are in vedere tratarea pacientilor care au nevoie urgenta de oxigen, pana cand acestia vor avea sansa la un loc in ATI. O noua .

Explicatia din spatele declaratiilor disperate ale lui Dan Bittman. Legatura cu parintii lui morti

Medicul pshiatru Gabriel Diaconu spune ca intelege de ce Dan Bittman a ajuns sa conteste cu vehementa restrictiile impuse de catre autoritati, luand in considerare faptul ca nu are o educatie medicala. Explicatia din spatele declaratiilor disperate ale lui Dan Bittman Astfel, specialistul spune ca afirmatiile lui nu fac decat sa ingreuneze munca medicilor, atunci .

Medicul Adrian Streinu-Cercel, replica dura la acuzatiile lui Dan Bittman cu privire la faptul ca numarul cazurilor de COVID-19 este scos din burta

Dan Bittman, indragitul solist al trupei Holograf s-a remarcat in aceste zile prin revolta sa vizavi de sistemul medical romanesc si de asemenea, vizavi de numarul cazurilor de COVID-19, pe care le considera false. La putina vreme dupa ce a acuzat autoritatile pentru restrictiile prea dure si injuste, managerul de la Matei Bals a venit .

Basistul trupei Holograf il apara pe Dan Bittman: Nu inteleg de ce oricine are alte pareri decat varianta oficiala este automat incriminat. Ziarul Scanteia a inchis redactia de mult

Iulian-Mugurel Vrabete, basistul trupei Holograf, l-a aparat pe Dan Bittman, in conditiile in care colegul sau s-a confruntat cu un val de critici dupa declaratiile legate de epidemia de COVID-19. Basistul.

Dan Bittman: Cand vad aglomeratia la metrou, cand am vazut asta vara aglomeratia de pe plaja...ar fi trebuit sa fim toti morti pana acum

Satul de mesajele primite prin sistemul Ro Alert, Dan Bittman si-a chemat prietenii la terasa pe 20 octombrie, fiind ulterior surprins intr-un mall din Pipera.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )