Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dan Cristian Popescu anunta masurile pentru inceputul anului scolar

B1 B1,
Dan Cristian Popescu anunta masurile pentru inceputul anului scolar

Viceprimarul si candidatul PSD pentru functia de primar al sectorului 2, Dan Cristian Popescu, a sustinut, miercuri, la sediul Primariei, o conferinta de presa prin care au fost anuntate masurile pe care. continuă pe B1

Ministrul Educatiei prezinta masurile pentru desfasurarea anului scolar 2020-2021: Principalele declaratii ale Monicai Anisie

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, sustine marti o conferinta de presa in care prezinta noile masuri pentru anul scolar 2020-2021 care se va desfasura in conditii speciale, pe fondul epidemiei de.

Ce avere are Dan Ciocan, deputatul PSD demis pentru ca a lipsit luni din Parlament

Ce avere detine Dan Ciocan? Deputatul PSD a iesit in relief dupa ce a lipsit in cursul zilei de luni din Parlament. Drept mustrare, politicianul a fost demis. Ce avere are Dan Ciocan, deputat PSD Dan Ciocan ar fi fost un simplu alt deputat PSD, daca nu ar fi infaptuit o reala premiera in randul .

Bugetul Sectorului 2 ar putea fi rectificat pentru achizitionarea de masti si tablete pentru elevi si profesori

Viceprimarul Sectorului 2 Dan Cristian Popescu a anuntat ca va convoca Consiliul Local luni pentru a face rectificare bugetara in vederea achizitionarii de masti de protectie, tablete si teste COVID-19 pentru elevi si profesori.

IN SEDINTA DE MAINE Guvernul urmeaza sa aprobe masurile pentru elaborarea Planului National de Relansare si Rezilienta

Guvernul urmeaza sa aprobe in sedinta de maine, prin ordonanta de urgenta, unele masuri pentru elaborarea Planului National de Relansare si Rezilienta necesar Romaniei pentru accesarea de fonduri externe rambursabile si nerambursabile in cadrul Mecanismului de Redresare si Rezilienta, potrivit ordinii de zi afisata pe site-ul SGG.

Ministrul Educatiei prezinta masurile pentru anul scolar 2020-2021: Revenirea la cursuri, o asumare a intregii societati. Educatia trebuie sa continue in orice conditii Principalele declaratii ale Monicai Anisie (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, sustine marti o conferinta de presa in care prezinta noile masuri pentru anul scolar 2020-2021 care se va desfasura in conditii speciale, pe fondul epidemiei de.

Cum vor fi impartite cele 80 de miliarde negociate de Klaus Iohannis la summitul UE. Marcel Bolos anunta bani pentru transporturi, agricultura, mobilitate urbana si sanatate (VIDEO)

Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, a declarat, la finalul sedintei de Guvern de luni, ca Executivul trebuie sa pregateasca documentele necesare pentru ca Romania sa primeasca cele aproape 80 de.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )