Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ministrul Educatiei prezinta masurile pentru anul scolar 2020-2021: Revenirea la cursuri, o asumare a intregii societati. Educatia trebuie sa continue in orice conditii Principalele declaratii ale Monicai Anisie (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Educatiei prezinta masurile pentru anul scolar 2020-2021: Revenirea la cursuri, o asumare a intregii societati. Educatia trebuie sa continue in orice conditii Principalele declaratii ale Monicai Anisie (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, sustine marti o conferinta de presa in care prezinta noile masuri pentru anul scolar 2020-2021 care se va desfasura in conditii speciale, pe fondul epidemiei de. continuă pe B1

Ministrul Educatiei prezinta masurile pentru desfasurarea anului scolar 2020-2021: Principalele declaratii ale Monicai Anisie

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, sustine marti o conferinta de presa in care prezinta noile masuri pentru anul scolar 2020-2021 care se va desfasura in conditii speciale, pe fondul epidemiei de.

Anul scolar 2020-2021. Ce se intampla cu doua saptamani inainte de inceperea scolilor

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru si Monica Anisie, ministrul Educatiei, au anuntat ultimele reglementari in ceea ce priveste deschiderea anului scolar 2020-2021, pe 14 septembrie, in conditii de epidemie de coronavirus. Ce se intampla cu doua saptamani inainte de inceperea scolilor, vedeti un pic mai jos. Anul scolar 2020-2021. Ce se intampla cu 2 saptamani inainte .

Ministrul Educatiei cere premierului Orban demiterea presedintelui ONAC dupa licitatia dezastruoasa pentru tablete

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, cere premierului Ludovic Orban demiterea presedintelui ONAC pentru licitatia dezastruoasa privind achizitia de tablete necesare elevilor la inceperea anului scolar. Anisie anunta ca a luat act de rezultatul dezamagitor al stadiului licitatiei privind achizitia de dispozitive electronice cu conexiune la Internet, organizata de Oficiul National de Achizitii Centralizate ONAC).

Ministrul Educatiei i-a solicitat lui Orban sa o demita pe sefa ONAC. Anisie: Consider inacceptabil rezultatul dezastruos al licitatiei

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a cerut premierului Ludovic Orban demiterea presedintelui ONAC, intrucat licitatia pentru achizitionarea a 250. 000 de tablete nu poate fi finalizata la timp. Consider inacceptabil rezultatul dezastruos al licitatiei, dupa atatea luni in care toate institutiile implicate, mai putin ONAC, au luat toate masurile ca procedura sa fie incheiata in termenele stabilite, a transmis Anisie.

Decebal Fagadau: Am alocat cinci milioane de lei pentru ca anul scolar sa inceapa in conditii de siguranta. Acest guvern ne-a abandonat

Primarul Constantei anunta ca in sedinta Consiliului Local Municipal care a avut loc luni s-a votat amendamentul prin care 5 milioane de lei au fost alocati catre unitatile de invatamant din municipiu, pentru ca scoala sa inceapa in siguranta pentru copii si cadre didactice.

Conditiile in care parintii pot opta pentru cursuri online pentru copiii lor - ministrul Educatiei

Copiii care sufera de boli cronice sau au in familie persoane din categorii de risc pot face scoala exclusiv online, pentru a evita riscul infectarii cu coronavirus. intrebata, marti seara, la Digi 24, daca parintii pot opta pentru scoala online fara a avea o astfel de situatie in familie, ministrul Educatiei, Monica Anisie, a spus ca in acest moment normele nu prevad aceasta posibilitate. Cum va arata scoala in scenariul hibrid: Copiii care stau acasa vor urmari live orele pe care colegii lor le fac cu profesorul la clasa.

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, cere demiterea presedintelui ONAC, dupa rezultatul dezamagitor al achizitiei tabletelor pentru elevi

Monica Anisie, ministrul Educatiei, ii cere premierulului Orban demiterea presedintelui Oficiului National de Achizitii Centralizate, Cornelia Nagy, dupa rezultatul dezamagitor al stadiului licitatiei.

Ministrul Educatiei, noi precizari despre inceperea scolii: Declaratia pe proprie raspundere a parintilor va fi eliminata

Ministrul Educatiei anunta renuntarea la declaratia pe proprie raspundere care trebuia data de parinti odata cu reluarea cursurilor in noile conditii determinate de criza coronavirusului.

Ministerul Educatiei a publicat ghidurile metodologice care stabilesc in ce conditii incepe anul scolar in contextul pandemiei

Ministerul Educatiei a publicat marti ghidurile metodologice pentru gradinite, invatamantul primar, gimnazial si liceal, profesional si vocational. Acestea stabilesc in ce conditii se desfasoara cursurile si ce decizii trebuie sa ia unitatile scolare in anumite situatii.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2932 seconds )