Libnet.ro
UNICEF

05:16

Dan Cristian Popescu, la un pas de retragerea din cursa pentru sefia PNL Sector 2. Motivul deciziei sale

Adevărul Adevărul,
Dan Cristian Popescu, la un pas de retragerea din cursa pentru sefia PNL Sector 2. Motivul deciziei sale

Viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, a declarat luni, pentru Adevarul, ca ia in considerarea retragerea din cursa pentru presedintia PNL Sector 2, fiind nemultumit de modul cum au fost stabilite listele cu membrii de partid care pot vota. continuă pe Adevărul

Rasturnare de situatie in SUA: Donald Trump are sanse mai mari sa devina presedinte. A intrecut-o pe Hillary Clinton in cursa pentru Casa Alba

Donald Trump, candidatul republican la prezidentialele din SUA a intrecut-o pe Hillary Clinton in cursa pentru Casa Alba, conform unui sondaj realizat de Reuters. Magnatul imobiliar ar obtine 40%.

Ponta: Nu cred ca voi fi exclus din PSD pentru ca mereu am facut bine partidului. Nu vreau functie de conducere in niciun aprtid

Nu cred ca se ia in calcul o excludere a mea din PSD pentru ca eu mereu am facut bine partidului, a declarat Victor Ponta. Acesta a mai sustinut ca nu se poate spune ca ar cocheta cu.

Bastian Schweinsteiger, evitat dupa retragerea din nationala Germaniei

Fotbalistul german Bastian Schweinsteiger nu a fost inclus in lotul formatiei engleze Manchester United pentru meciurile din grupele Europa League, noteaza BBC.

Drama nu e cea financiara, e cea sufleteasca. Scrisoarea unei romance din diaspora pentru guvernanti: Cand acasa va putea fi acasa din nou pentru noi?

Proiectul guvernamental privind stimularea romanilor din diaspora de-a reveni in tara, si care prevede acordarea unui grant in valoare de 50,000 de euro pentru deschiderea unei afaceri in.

BCR Pensii reduce comisionul din contributii pentru pensiile facultative BCR Plus

BCR Pensii a redus comisionul de administrare din contributii brute pentru clientii Fondului de Pensii Facultative BCR Plus cu 1% cumulat, iar reducerea se va aplica in doua etape, respectiv cu 0,5% din data de 1 septembrie si tot cu 0,5% din luna ianuarie 2017, potrivit unui comunicat al societatii remis redactiei.

Bogdan Diaconu, campanie inspirata din PokemonGO pentru a-l aduce pe Ponta in PRU/ Victor Ponta: Dupa Puie Monta am ajuns PokePonta

Liderul PRU Bogdan Diaconu a initiat pe Facebook un apel pentru a-l aduce pe Victor Ponta in formatiunea sa, inspirat din jocul PokemonGO, cerandu-le sustinatorilor sai sa ii scrie fostului premier un mesaj pentru ca cel mai tare pokemon sa vina in PRU, Ponta raspunzand ca, dupa ce a fost Mickey Mouse si PuieMonta, a ajuns PokePonta, scrie News. ro.

De ce suma are nevoie un antreprenor din Romania pentru a incepe o afacere

Un antreprenor din Romania are nevoie, in medie, de aproximativ 12. 500 de dolari pentru a incepe o afacere. Suma este mai mare decat cea de care are nevoie un polonez, suedez, bulgar sau croat.

Turcia: Actualii detinuti, eliberati din inchisori pentru a le face loc suspectilor care au avut legatura cu puciul

Pentru a le face loc in inchisori suspectilor, care au avut legatura cu presupusa tentativa de puci esuata din iulie, Turcia a decis sa ii elibereze pe actualii detinuti. Ministrul.

Melania Trump a dat in judecata The Daily Mail si un blog din SUA pentru defaimare, dupa ce acestea au sugerat ca sotia candidatului republican la presedintia SUA a lucrat ca escorta in anii 90

Publicatia britanica The Daily Mail si un blog din SUA au fost date in judecata de Melania Trump, sotia candidatului republican la alegerile prezidentiale din SUA, Donald Trump, pe motiv ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )