Libnet.ro
UNICEF

14:00

De ce suma are nevoie un antreprenor din Romania pentru a incepe o afacere

B1 B1,
De ce suma are nevoie un antreprenor din Romania pentru a incepe o afacere

Un antreprenor din Romania are nevoie, in medie, de aproximativ 12. 500 de dolari pentru a incepe o afacere. Suma este mai mare decat cea de care are nevoie un polonez, suedez, bulgar sau croat. continuă pe B1

Pakistanez, expulzat din Romania pentru propaganda in favoarea organizatiilor teroriste

Curtea de Apel Bucuresti a dispus declararea ca persoana indezirabila pentru Romania a unui cetatean pakistanez pentru o perioada de 10 ani, dupa ce acesta a efectuat propaganda in mediul virtual in favoarea mai multor entitati teroriste, informeaza Serviciul Roman de Informatii SRI), prin intermediul unui comunicat de presa.

Proiect: Muzeu de istorie a evreilor din Romania

Guvernul a adoptat miercuri o hotarare care are in vedere coordonarea activitatilor din cadrul Institutului National pentru Studierea Holocaustului din Romania Elie Wiesel, in vederea realizarii, ulterioare, a unui muzeu de istorie a evreilor din Romania. Potrivit unui comunicat al Executivului, se are in vedere, totodata, initierea actiunilor cu caracter cultural, stiintific, educational si legal pentru protejarea memoriei victimelor Holocaustului.

Guvernul a hotarat crearea Muzeului de istorie a evreilor din Romania

Guvernul a adoptat, astazi, o Hotarare care are in vedere coordonarea activitatilor din cadrul Institutului National pentru Studierea Holocaustului din Romania Elie Wiesel, in vederea realizarii, ulterioare, a unui muzeu de istorie a evreilor din tara noastra.

EXCLUSIV. Decizia care a stat la baza prabusirii controlate a celei mai mari societati de asigurare din Romania a fost desfiintata de justitie

Presupusa datorie de peste 21 milioane euro pe care asiguratorul ar fi avut-o catre Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale, adica motivul principal invocat de Autoritatea de Supraveghere Financiara pentru trimiterea societatii de asigurare in administrare speciala si apoi in faliment, este rezultatul unei erori majore de interpretare comise de doua instante din Romania, a stabilit inalta Curte de Casatie si Justitie.

ABC Data: Piata din Romania, intr-o crestere rapida comparat cu alte state din regiune

ABC Data anunta rezultatele financiare pentru pietele din Europa Centrala si de Est pentru prima jumatate a anului 2016. Una dintre cele mai mari surprize vine din Romania, unde piata trece printr-o crestere rapida in comparatie cu alte tari si cu anii.

Un pakistanez a fost expulzat din Romania

Un pakistanez a fost expulzat din Romania, dupa ce Serviciul Roman de Informatii a stabilit ca acesta a derulat activitati care prezinta riscuri si amenintari la adresa securitatii nationale. Cetateanul respectiv a fost declarat indezirabil pentru o perioada de 10 ani, se precizeaza intr-un comunicat SRI.

Un pakistanez a fost expulzat din Romania. SRI: Barbatul facea propaganda pentru teroristi

Un pakistanez a fost expulzat din Romania, dupa ce Serviciul Roman de Informatii a stabilit ca acesta a derulat activitati care prezinta riscuri si amenintari la adresa securitatii nationale. Cetateanul respectiv a fost declarat indezirabil pentru o perioada de 10 ani, se precizeaza intr-un comunicat SRI.

Unul dintre cei mai importanti investitori straini din Romania, jefuit de 40 de milioane de euro

Compania Leoni Wiring Systems, unul dintre cei mai importanti investitori straini din Romania, a fost jefuita de 40 de milioane de euro. Totul s-a petrecut la sediul central din Romania de la Bistrita, un.

Schimbare majora la unul dintre cele mai cunoscute ziare din Romania

La aproape trei ani de la lansare, cel mai citit ziar regional din Romania face upgrade total si devine ziar cu acoperire nationala. Astfel, VoceaTransilvaniei. ro devine de luni, 5 septembrie 2016, VOCEA. biz,.

Gunther Oettinger: Europa are nevoie de investitii 800 miliarde de dolari, in infrastructura digitala

Europa trebuie sa investeasca aproximativ 800 de miliarde de dolari in infrastructura sa digitala pentru a putea ajunge din urma SUA si China, a declarat joi comisarul european pentru economia si societatea digitala, Gunther Oettinger, transmite Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )