Libnet.ro
UNICEF

05:30

Dan Diaconescu a castigat licitatia pentru Oltchim. Creantele AVAS si Electrica nu au fost vandute

Antena3 Antena3,
Dan Diaconescu a castigat licitatia pentru Oltchim. Creantele AVAS si Electrica nu au fost vandute

UPDATE17:15- Remus Vulpescu, presedintele Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie OPSPI), a anuntat ca, din punct de vedere al pretului, ofertanul Dan Diaconescu a obtinut cel. continuă pe Antena3

La cald, citeva intrebari despre modul in care Dan Diaconescu a cistigat licitatia pentru Oltchim

Intr-o atmosfera de-a dreptul senzationala, Dan Diaconescu a cistigat licitatia pentru pachetul majoritar de actiuni al Oltchim. De-a dreptul stupefiant pentru o tara intreaga, Dan Diaconescu face inca un pas in ierarhia informala: bufon TV, apoi presedinte de partid ultra-populist, acum salvator in extremis al uneia dintre ultimele relicve ale industriei comuniste. Procedura de privatizare lasa in urma citeva intrebari majore:.

Dan Diaconescu: DUBLAM oferta pentru Oltchim, ne-am asociat cu un investitor strategic.

Presedintele PP-DD, Dan Diaconescu, a anuntat, joi, inainte de deschiderea ofertelor pentru privatizarea Oltchim, ca a dublat oferta cu care participa la licitatie si ca s-a asociat cu un investitor strategic strain, scrie Agerpres. Azi avem o surpriza placuta, dublam oferta noastra de acum cateva zile si am facut o noua descoperire in Oltchim, drept pentru care vom mai face o schimbare in oferta noastra. Va fi o schimbare majora, vor fi doua surprize, a afirmat Dan Diaconescu la Ministerul .

Dan Diaconescu dubleaza oferta pentru Oltchim: Am atras un investitor strain dispus sa investeasca 2 miliarde de euro

UPDATE 12:27 DanDiaconescu nu vrea sa dezvaluie numele investitorului cu care a vorbit. UPDATE 12:21 Dan Diaconescu se afla la Ministerul Economiei unde contesta procedurile de depunere a ofertelor. Acesta.

Dan Diaconescu: Am dublat oferta pentru Oltchim, venim cu un colos mondial care va investi 2 mld de euro

Dan Diaconescu a anuntat joi ca depune o noua oferta pentru cumpararea combinatului Oltchim, sustinind ca si-a dublat oferta initiala, depusa la inceputul saptaminii. Diaconescu a mai anuntat ca ar fi atras un investitor strain major alaturi de el, care ar fi dispus sa investeasca doua miliarde de euro in Oltchim si Arpechim. Realizatorul OTV a mai spus ca va face public un document surprinzator despre Oltchim. Reamintim ca astazi, 20 septembrie, e termenul-limita pentru depunerea ofertelor de privatizare a Oltchim.

Dan Diaconescu a castigat licitatia pentru privatizarea Oltchim Ramnicu Valcea: Creantele AVAS si Electrica nu se vand

Dan Diaconescu a devenit noul actionar majoritar al combinatului Oltchim, castigand licitatia cu strigare ce a avut loc vineri la Ministerul Economiei cu o oferta de 203. 548 lei. Liderul Partidului Poporului a.

Cine pune mana pe Oltchim? Creantele AVAS si Electrica nu se vand

UPDATE17:15- Remus Vulpescu, presedintele Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie OPSPI), a anuntat ca, din punct de vedere al pretului, ofertanul Dan Diaconescu a obtinut cel.

Ponta: Nu se amana licitatia pentru Oltchim

UPDATE 3: Voictor Ponta a anuntat ca nu se schimba termenele privatizarii *UPDATE 2: Ponta discuta cu Chitoiu despre privatizarea Oltchim *UPDATE: Actiunile Oltchim au deschis in scadere * Senzational: Dan Diaconescu vrea sa anuleze privatizarea pe care vrea sa o castige! * PCC SE, AISA, Chimcomplex si Dan Diaconescu au depus oferte ferme * Gazprom si Pegamont au cerut amanari * Pegamont a oferit bani, fara conditii, pentru repornirea combinatului, in schimbul amanarii Procesele deschise de jurnalistul Dan Diaconescu impotriva privatizarii Oltchim au determinat Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie OPSPI) sa amane cu trei zile, pana pe 20 septembrie, termenele de depunere a documentelor de participare si de deschidere a ofertelor.

Anticipez un spectacol mediatic la licitatia pentru Oltchim. Ce a mai spus premierul despre evenimentul de vineri

Premierul Victor Ponta i-a solicitat ministrului Economiei sa fie direct implicat in procesul de privatizare a companiei Oltchim OLT), dar sa evite spectacolul mediatic. Premierul a mai spus ca anticipeaza ca.

PRIVATIZARE OLTCHIM. Dan Sova: Sper ca Dan Diaconescu nu a cumparat Oltchim din ratiuni ...

Senatorul PSD Dan Sova a declarat, vineri, ca spera ca Dan Diaconescu sa nu fi vazut privatizarea Oltchim intr-o cheie politica si ca va trata cu toata seriozitatea aceasta investitie, astfel incat combinatul sa fie repus pe picioare si sa-si continue activitatea, potrivit Mediafax. Sper ca domnul Diaconescu sa fi tratat cu toata seriozitatea problema asta si sper sa fie constient de faptul ca trebuie sa plateasca pretul in maxim zece zile, ca trebuie sa plateaca restantele salariale si sa .

PRIVATIZARE OLTCHIM. Dan Diaconescu: in general sunt numarul unu. ...

Dan Diaconescu spune ca privatizarea Oltchim a fost curata, pentru ca nu a dat spaga si, totusi, a luat combinatul. Otchim a redevenit pamant romanesc, iar romanii au redevenit proprietari ai Oltchim, a spus Dan Diaconescu. El a adaugat ca locurile de munca vor fi pastrate si productia combinatului va continua. Prima privatizare televizata in direct in Romania a fost una foarte curata. In general sunt numarul unu, lucrurile erau clare. Va anunt ca nu am dat spaga nici domnului Vulpescu, .

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2417 seconds )