Libnet.ro
UNICEF

17:30

Dan Diaconescu has 15 days left to pay the money for Oltchim

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dan Diaconescu has 15 days left to pay the money for Oltchim

Banking sources have confirmed the accuracy of our observation that the letter of Gliding Ltd from Amsterdam, which guarantees that Dan Diaconescu has 45 million Euros available in an account with HSBC is not credible, first of all because letters of guarantee can't be accepted when they come from just about any company. continuă pe Ziarul Bursa

Remus Vulpescu: Dan Diaconescu nu a aratat ca exista la dispozitia lui banii necesari pentru cumpararea actiunilor Oltchim

Dan Diaconescu nu a prezentat, pe parcursul negocierilor cu statul, dovezi care sa sustina afirmatia ca dispune de banii necesari pentru cumpararea actiunilor Oltchim, a declarat sambata, la RTV, seful OPSPI, Remus Vulpescu, potrivit Agerpres. Ce mi s-a aratat nu poate sustine afirmatia ca exista bani undeva la dispozitia lui Dan Diaconescu. Diaconescu are solutia juridica in contractul de privatizare, dar are nevoie de o solutie economica, a afirmat Remus Vulpescu.

Dan Diaconescu: Urmeaza cele mai grele trei zile. Omul de afaceri se plimba de la o banca la alta

UPDATE: Deocamdata omul de afaceri se plimba de la o banca la alta. El a iesit din sucursala unei banci cu un document, posibil un extras de cont. Dan Diaconescu sustine ca spera sa semneze vineri contractul.

Roibu: Dan Diaconescu mi-a propus sa ma intorc la Oltchim

Fostul director al Oltchim, Constantin Roibu, a declarat ca dupa castigarea licitatiei pentru privatizarea Oltchim, Dan Diaconescu i-a propus sa se intoarca in combinat, arata Romania TV.

Dan Diaconescu: Sper sa semnez vineri contractul pentru Oltchim

Dan Diaconescu sustine ca spera sa semneze vineri contractul pentru preluarea pachetului majoritare de actiuni Oltchim. Acesta urmeaza sa se prezinte la noi negocieri la Ministerul Economiei, in jurul orei.

Dan Diaconescu a ajuns la Ministerul Economiei pentru noi negocieri: Noi vrem sa semnam de vinerea trecuta

UPDATE 18:00: Dan Diaconescu a ajuns la sediul Ministerului Economiei cu doua ore intarziere, in jurul orei 18:00. Noi vrem sa semnam de vinerea trecuta. Din pacate, nu putem sa ne lasasm trasi pe.

Dan Diaconescu se afla la Ministerul Economiei pentru noi negocieri: Noi vrem sa semnam de vinerea trecuta

UPDATE 18:00: Dan Diaconescu a ajuns la sediul Ministerului Economiei cu doua ore intarziere, in jurul orei 18:00. Noi vrem sa semnam de vinerea trecuta. Din pacate, nu putem sa ne lasasm trasi pe sfoar.

Dan Diaconescu mai are 15 zile sa dea banii pe Oltchim

Surse bancare au confirmat corectitudinea observatiei noastre ca nu este credibila scrisoarea Gliding Ltd din Amsterdam, care garanteaza existenta a 45 de milioane de euro in contul HSBC al lui Dan Diaconescu, in primul rand, pentru ca nu exista practica garantarii prin scrisori trimise de companii oarecari.

Avocatul lui Dan Diaconescu: Plata se poate face in termen de 15 zile de la semnarea contractului, cu penalitati

Daniel Fenechiu, avocatul lui Dan Diaconescu, a declarat, vineri, in emisiunea Aktualitatea de pe B1 TV, ca in cazul semnarii contractului de privatizare, plata se poate face in termen de 15 zile. Fenechiu a .

Vulpescu: Dan Diaconescu minte, nu poate dovedi ca are banii pentru Oltchim.

Seful OPSPI, Remus Vulpescu, a declarat sambata, la Realitatea TV, ca Dan Diaconescu minte si ca nu poate dovedi ca are cei 45 de milioane de euro pe care i-a oferit la licitatia pentru actiunile detinute de stat la Oltchim, potrivit Realitatea. net. Dan Diaconescu minte, nu poate dovedi ca are banii pentru Oltchim. El promoveaza un onflict unilateral pentru a se promova poliitic. Dan Diaconescu a furat licitatia, eliminand investitorii seriosi, a spus Vulpescu. Dan Diaconescu declarase .

Dan Diaconescu: Mi s-a cerut sa OBTUREZ accesul lui Ponta in viitorul Parlament. ...

Dan Diaconescu a anuntat, luni, ca va candida la alegerile parlamentare in colegiul lui Victor Ponta, pentru a-i demonstra acestuia ca nu are o influenta chiar asa de mare, potrivit b1. ro. M-au rugat multi specialisti in politica sa obturez accesul domului Ponta in viitorul Parlament, a marturisit Dan Diaconescu la B1 TV. Drept urmare voi candida in colegiul in care va candida domnul Ponta, oriunde va candida el, a anuntat Diaconescu. Dezavantajul USL-ului este ca reprezentantul .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )