Libnet.ro
UNICEF

15:30

Dan Diaconescu: Mi s-a cerut sa OBTUREZ accesul lui Ponta in viitorul Parlament. ...

România Liberă România Liberă,
Dan Diaconescu: Mi s-a cerut sa OBTUREZ accesul lui Ponta in viitorul Parlament. ...

Dan Diaconescu a anuntat, luni, ca va candida la alegerile parlamentare in colegiul lui Victor Ponta, pentru a-i demonstra acestuia ca nu are o influenta chiar asa de mare, potrivit b1. ro. M-au rugat multi specialisti in politica sa obturez accesul domului Ponta in viitorul Parlament, a marturisit Dan Diaconescu la B1 TV. Drept urmare voi candida in colegiul in care va candida domnul Ponta, oriunde va candida el, a anuntat Diaconescu. Dezavantajul USL-ului este ca reprezentantul . continuă pe România Liberă

Dan Diaconescu: Mi s-a cerut sa obturez accesul lui Ponta in viitorul Parlament. Voi candida in colegiul lui la parlamentare

Dan Diaconescu a anuntat, luni, la emisiunea Ultimul cuvant de pe B1TV ca va candida la alegerile parlamentare in colegiul lui Victor Ponta, pentru a-i demonstra acestuia ca nu are o influenta chiar asa.

Dan Diaconescu: Daniel Chitoiu mi-a cerut scuze din partea sa, a premierului Ponta si a Guvernului

Dan Diaconescu a declarat luni dupa-amiaza, dupa negocierile de la Ministerul Economiei privind semnarea contractului pentru cumpararea combinatului Oltchim, ca ministrul Daniel Chitoiu i-a prezentat scuze atat.

Dan Diaconescu: Guvernantii nu vor sa ne ia banii si sa negocieze cu noi/ Am fost la banca si luni vom plati salariile

Dan Diaconescu a vorbit in aceasta seara despre esecul negocierlor pentru preluare Oltchim sustinand ca reprezentantii guvernului nu vor sa negocieze cu el si invoca un motiv care nu exista in caietul de sarcini si anume faptul ca nu arata banii. Oferim 48 de ore guvernului Pontasa gaseasca o solutie prin care noi sa platim luni la prima ora salariile oamenilor din combinat. I-am prezentat banii acum 3 zile. Am fost azi la una din bancile comerciale ale Romaniei si am cerut sa-mi elibereze o suma similara cu cea oferita de polonez n. r. 3 mil de euro) pentru intreg combinatul. Luni vom plati salariile. , a declarat Diaconescu.

Negocierile dintre Ministerul Economiei si Dan Diaconescu, nefinalizate: Guvernantii nu vor sa ne ia banii

Negocierile dintre reprezentantii Ministerului Economiei si Dan Diaconescu nu s-au finalizat vineri seara, dupa patru ore de discutii, astfel ca omul de afaceri a cerut Guvernului sa continue negocierile, dar si.

Vulpescu: Dan Diaconescu minte, nu poate dovedi ca are banii pentru Oltchim.

Seful OPSPI, Remus Vulpescu, a declarat sambata, la Realitatea TV, ca Dan Diaconescu minte si ca nu poate dovedi ca are cei 45 de milioane de euro pe care i-a oferit la licitatia pentru actiunile detinute de stat la Oltchim, potrivit Realitatea. net. Dan Diaconescu minte, nu poate dovedi ca are banii pentru Oltchim. El promoveaza un onflict unilateral pentru a se promova poliitic. Dan Diaconescu a furat licitatia, eliminand investitorii seriosi, a spus Vulpescu. Dan Diaconescu declarase .

Dan Diaconescu: Merg la banca dupa banii de salarii. Contractul pentru Oltchim NU a fost semnat.

Dan Diaconescu nu a semnat contractul pentru privatizarea Oltchim, dar afirma ca este decis sa plateasca salariile angajatilor combinatului, potrivit Realitatea. net. Mergem la banca. Suntem oameni seriosi. Ne tinem de cuvant. Scoatem banii din banca si asteptam decizia in scris a Guvernului cum putem proceda legal ca ei sa ajunga la Oltchim. Mergem la banca. Aratam banii de salarii si apoi vedem ce ne arata si guvernantii, a declarat luni Dan Diaconescu. Diaconescu a subliniat ca este vorba .

VIDEO. Dan Diaconescu: Merg la banca dupa banii de salarii. ...

Dan Diaconescu nu a semnat contractul pentru privatizarea Oltchim, dar afirma ca este decis sa plateasca salariile angajatilor combinatului, potrivit Realitatea. net. Mergem la banca. Suntem oameni seriosi. Ne tinem de cuvant. Scoatem banii din banca si asteptam decizia in scris a Guvernului cum putem proceda legal ca ei sa ajunga la Oltchim. Mergem la banca. Aratam banii de salarii si apoi vedem ce ne arata si guvernantii, a declarat luni Dan Diaconescu. Diaconescu a subliniat ca este vorba .

Avocatii lui Dan Diaconescu, despre suspendarea negocierilor: in momentul asta nu exista ...

Negocierile pe marginea contractului de privatizare a Oltchim au fost suspendate, luni, fara a se comunica o data ulterioara pentru reluarea discutiilor privind plata actiunilor pentru combinatul de la Ramnicu Valcea, au anuntat avocatii lui Dan Diaconescu. In momentul asta nu exista niciun termen cu privire la semnarea contractului, ba da exista 13 februarie, a declarat unul dintre avocatii lui Dan Diaconescu, Daniel Fenechiu, la iesirea de la sediul Ministerului Economiei. Intrebat de .

Oltchim. Ultima zi pentru ca Dan Diaconescu sa semneze contractul de privatizare si sa achite banii din oferta. Diaconescu: Luni scoatem sacii cu bani si dam salariile la Oltchim

Luni expira termenul de 10 zile pana la care Dan Diaconescu trebuie sa semneze contractul de privatizare a combinatului Oltchim, dupa ce a castigat licitatia pentru actiunile intraprinderii din din Ramnicu Valcea. Totodata el trebuie sa achite si cele 45 de milioane de euro din oefrat pentru combinat. Intre timp, cei peste trei mii de angajati ai Oltchim asteapta cu sufletul la gura sa vada daca productia va fi repornita si daca isi vor primi salariile.

Dan Diaconescu has 15 days left to pay the money for Oltchim

Banking sources have confirmed the accuracy of our observation that the letter of Gliding Ltd from Amsterdam, which guarantees that Dan Diaconescu has 45 million Euros available in an account with HSBC is not credible, first of all because letters of guarantee can't be accepted when they come from just about any company.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )