Libnet.ro
UNICEF

15:45

Dan Diaconescu a parasit Romania. Unde s-a dus si cand se va intoarce in tara

Antena3 Antena3,
Dan Diaconescu a parasit Romania. Unde s-a dus si cand se va intoarce in tara

Dan Diaconescu a parasit Romania, in jurul orei 17. 00, cu o cursa aeriana spre Munchen Germania) si va reveni in tara miercuri dimineata, pentru a continua discutiile privind incheierea contractului de. continuă pe Antena3

Dan Diaconescu a parasit Romania, plecand spre Munchen. Patronul OTV revine miercuri in tara

Dan Diaconescu a parasit Romania, in jurul orei 17:00, cu o cursa aeriana spre Munchen Germania) si va reveni in tara miercuri dimineata, pentru a continua discutiile privind incheierea contractului de privatizare la Oltchim, informeaza Mediafax citand surse apropiate situatiei.

Dan Diaconescu a parasit Romania, plecand spre Munchen. ...

Dan Diaconescu a parasit Romania, in jurul orei 17. 00, cu o cursa aeriana spre Munchen Germania) si va reveni in tara miercuri dimineata, pentru a continua discutiile privind incheierea contractului de privatizare la Oltchim, au declarat surse apropiate situatiei, citate de Mediafax. Avocatul Daniel Fenechiu, reprezentantant legal al lui Dan Diaconescu in negocierile cu OPSPI pentru privatizarea Oltchim, a confirmat plecarea din tara a acestuia. El a precizat ca membrii comisiei de .

Dan Diaconescu a plecat la Munchen. Revine miercuri

Dan Diaconescu a parasit Romania, in jurul orei 17. 00, cu o cursa aeriana spre Munchen Germania) si va reveni in tara miercuri dimineata, pentru a continua discutiile privind incheierea contractului de privatizare la Oltchim, informeaza Mediafax.

Dan Diaconescu a plecat din Romania pentru doua zile: Patronul OTV a luat o cursa aeriana de Munchen

Semnarea contractului de vanzare-cumparare pentru Combinatul Oltchim intarzie si mai mult, intrucat castigatorul licitatiei, Dan Diaconescu, a plecat din Romania, luni dupa amiaza. Potrivit Mediafax,.

Business report: CONSECINTA: Ce risca Dan Diaconescu daca nu vine cu banii pentru Oltchim; Statul vrea sa taxeze tot ce misca in curtea proprietarilor; Transportatori feroviari: Guvernul privatizeaza pe genunchi CFR Marfa

De ce banii promisi de Diaconescu nu pot ajunge la angajatii Oltchim. Banii pe care Dan Diaconescu a promis ca ii va plati statului, pentru pachetul de 54% din actiuni la Oltchim, se vor indrepta catre plata salariilor. Bulgaria si Romania concureaza pentru o investitie de 100 de milioane dolari. Bulgaria si Romania concureaza pentru o investitie majora de circa 100 milioane de dolari. Este vorba pentru construirea unei.

Dan Diaconescu sustine ca are banii pentru Oltchim dar refuza sa spuna cine este investitorul strain:. Ca dl Ponta v-a mintit pe toti ca nu am banii e dezamagirea dansului ca nu a castigat PCC/ In 10 zile voi trimite banii guvernului

Dan Diaconescu a refuzat vineri seara, la Romania TV, sa spuna ce partener extern este implicat in preluarea Oltchim, dar a precizat ca va cere guvernului ca, dupa ce va plati pretul combinatului, sa vireze acesti bani, in forma unui imprumut, catre uzina. In 10 zile voi trimite banii la guvern daca nu se intampla ceva din partea guvernului in aceasta perioada. Din pacate nu va pot trimite banii decat prin Guvern, spune acesta. Diaconescu despre salarii: Nu va pot plati salariile de maine fiindca eu nu sunt actionar inca. Sper sa devin cat mai curand. Nu se pune problema sa nu platim salariile insa fiindca toata lumea vrea sa cumpere marfa Oltchim. Emisiunea e in desfasurare.

PRIVATIZARE OLTCHIM. Dan Diaconescu: in general sunt numarul unu. ...

Dan Diaconescu spune ca privatizarea Oltchim a fost curata, pentru ca nu a dat spaga si, totusi, a luat combinatul. Otchim a redevenit pamant romanesc, iar romanii au redevenit proprietari ai Oltchim, a spus Dan Diaconescu. El a adaugat ca locurile de munca vor fi pastrate si productia combinatului va continua. Prima privatizare televizata in direct in Romania a fost una foarte curata. In general sunt numarul unu, lucrurile erau clare. Va anunt ca nu am dat spaga nici domnului Vulpescu, .

Cum a castigat Dan Diaconescu licitatia Oltchim. Care este planul de afaceri secret al acestuia?

Dan Diaconescu a reusit sa castige licitatia pentru Oltchim cu o serie de promisiuni halucinante. in afara de cele 203,149 milioane de lei pe care le-a oferit deja pentru pachetul de actiuni, acesta a anuntat.

Ponta: Hotul hotilor, Adriean Videanu, are intelegere cu Dan Diaconescu pentru a acoperi fraudele PDL la Oltchim. Vezi reactia lui Videanu

Adriean Videanu incearca, in intelegere politica cu Dan Diaconescu, sa acopere fraudele facute de PDL la Oltchim. Aceasta a fost declaratia facuta de premierul Victor Ponta la inceputul sedintei BPN al.

Se crede un Mesia calare pe un Rolls Royce. Cat de patata este reputatia lui Dan Diaconescu

Dan Diaconescu, autointitulatul presedinte al poporului, care se lupta zi si noapte sa ia tara din mana ciocoilor are un trecut tumultuos. insa, pentru cei multi si credule, cuvintele Mesiei calare pe un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )