Libnet.ro
UNICEF

22:00

Dan Diaconescu sustine ca are banii pentru Oltchim dar refuza sa spuna cine este investitorul strain:. Ca dl Ponta v-a mintit pe toti ca nu am banii e dezamagirea dansului ca nu a castigat PCC/ In 10 zile voi trimite banii guvernului

Hotnews Hotnews,
Dan Diaconescu sustine ca are banii pentru Oltchim dar refuza sa spuna cine este investitorul strain:. Ca dl Ponta v-a mintit pe toti ca nu am banii e dezamagirea dansului ca nu a castigat PCC/ In 10 zile voi trimite banii guvernului

Dan Diaconescu a refuzat vineri seara, la Romania TV, sa spuna ce partener extern este implicat in preluarea Oltchim, dar a precizat ca va cere guvernului ca, dupa ce va plati pretul combinatului, sa vireze acesti bani, in forma unui imprumut, catre uzina. In 10 zile voi trimite banii la guvern daca nu se intampla ceva din partea guvernului in aceasta perioada. Din pacate nu va pot trimite banii decat prin Guvern, spune acesta. Diaconescu despre salarii: Nu va pot plati salariile de maine fiindca eu nu sunt actionar inca. Sper sa devin cat mai curand. Nu se pune problema sa nu platim salariile insa fiindca toata lumea vrea sa cumpere marfa Oltchim. Emisiunea e in desfasurare. continuă pe Hotnews

Dan Diaconescu sustine ca are banii pentru Oltchim dar refuza sa spuna cine este investitorul strain. Ca dl Ponta v-a mintit pe toti ca nu am banii e dezamagirea dansului ca nu a castigat PCC

Dan Diaconescu a refuzat vineri seara, la Romania TV, sa spuna ce partener extern este implicat in preluarea Oltchim, dar a precizat ca va cere guvernului ca, dupa ce va plati pretul combinatului, sa vireze acesti bani, in forma unui imprumut, catre uzina.

PRIVATIZARE OLTCHIM. Dan Diaconescu spune ca are BANII pentru Oltchim. ...

Dan Diaconescu a declarat vineri seara, ca are banii necesari pentru a achita contravaloarea Oltchim, insa a evitat sa spuna care este numele firmei care ii este partenera in achizitionarea combinatului din Ramnicu-Valcea. Diaconescu a spus ca nu va vinde combinatul, dar angajatii acestuia vor deveni actionari, potrivit rtv. net. Dan Diaconescu s-a aratat mirat de reactia premierului Victor Ponta fata de privatizarea Oltchim. El spune Diaconescule, infractorule, adu banii. Sa vedeti cum o sa .

Dan Diaconescu a castigat licitatia pentru Oltchim. Creantele AVAS si Electrica nu au fost vandute

UPDATE17:15- Remus Vulpescu, presedintele Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie OPSPI), a anuntat ca, din punct de vedere al pretului, ofertanul Dan Diaconescu a obtinut cel.

Diaconescu: Putem sa cumparam si CFR Marfa si CFR Calatori. Dispun si de banii pentru Oltchim

Dan Diaconescu, castigatorul licitatiei de privatizare a Oltchim, a declarat vineri ca se va asocia cu alti investitori, va finaliza procesele cu PCC - actionarul minoritar al combinatului valcean -, pentru ca.

La cald, citeva intrebari despre modul in care Dan Diaconescu a cistigat licitatia pentru Oltchim

Intr-o atmosfera de-a dreptul senzationala, Dan Diaconescu a cistigat licitatia pentru pachetul majoritar de actiuni al Oltchim. De-a dreptul stupefiant pentru o tara intreaga, Dan Diaconescu face inca un pas in ierarhia informala: bufon TV, apoi presedinte de partid ultra-populist, acum salvator in extremis al uneia dintre ultimele relicve ale industriei comuniste. Procedura de privatizare lasa in urma citeva intrebari majore:.

Ponta: Actiunea lui Dan Diaconescu ar putea sa puna Oltchim pe butuci

Premierul Victor Ponta a avertizat marti ca actiunea lui Dan Diaconescu de a contesta in justitie procedura de privatizare a Oltchim ar putea pune pe butuci combinatul si si-a exprimat speranta ca.

Dan Diaconescu: Am dublat oferta pentru Oltchim, venim cu un colos mondial care va investi 2 mld de euro

Dan Diaconescu a anuntat joi ca depune o noua oferta pentru cumpararea combinatului Oltchim, sustinind ca si-a dublat oferta initiala, depusa la inceputul saptaminii. Diaconescu a mai anuntat ca ar fi atras un investitor strain major alaturi de el, care ar fi dispus sa investeasca doua miliarde de euro in Oltchim si Arpechim. Realizatorul OTV a mai spus ca va face public un document surprinzator despre Oltchim. Reamintim ca astazi, 20 septembrie, e termenul-limita pentru depunerea ofertelor de privatizare a Oltchim.

Dan Diaconescu a castigat licitatia pentru privatizarea Oltchim Ramnicu Valcea: Creantele AVAS si Electrica nu se vand

Dan Diaconescu a devenit noul actionar majoritar al combinatului Oltchim, castigand licitatia cu strigare ce a avut loc vineri la Ministerul Economiei cu o oferta de 203. 548 lei. Liderul Partidului Poporului a.

Privatizarea Oltchim: Dan Diaconescu - 203 milioane lei, PCC - 40 milioane lei, Chimcomplex - 221 milioane lei, Aisa Invest - 30 milioane lei

Toate cele patru oferte primite de OPSPI pentru privatizarea Oltchim, depuse de companiile PCC SE, Aisa Invest, Chimcomplex si Dan Diaconescu, au fost acceptate pentru licitatia deschisa cu strigare. Presedintele.

Privatizarea Oltchim: Dan Diaconescu - 203 milioane lei, PCC - 13,4 milioane lei, Chimcomplex - 221 milioane lei, Aisa Invest - 30 milioane lei

Toate cele patru oferte primite de OPSPI pentru privatizarea Oltchim, depuse de companiile PCC SE, Aisa Invest, Chimcomplex si Dan Diaconescu, au fost acceptate pentru licitatia deschisa cu strigare. Presedintele.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )