Libnet.ro
UNICEF

19:45

Dan Diaconescu prezinta un eventual Guvern PP-DD: Zece ministere si o femeie premier

B1 B1,
Dan Diaconescu prezinta un eventual Guvern PP-DD: Zece ministere si o femeie premier

Dan Diaconescu a prezentat, vineri, in cadrul emisiunii Talk B1 difuzata de B1 TV, modul in care ar arata un Guvern PP-DD. Fondatorul partidului a spus ca un astfel de cabinet ar avea doar zece ministere si o. continuă pe B1

Daniel Fenechiu: PP-DD se va retrage de la lucrarile Comisiei de revizuire a Constitutiei. Deciziile sunt luate de Ponta si Antonescu in privat

Daniel Fenechiu a declarat, joi, ca PP-DD se va retrage de la lucrarile Comisiei de revizuire a Constitutiei, in contextul in care proiectul de modificare a Legii fundamentale se lucreaza in cadrul discutiilor.

PP-DD se retrage de la lucrarile Comisiei de modificare a Constitutiei

Deputatul Daniel Fenechiu a declarat astazi, intr-o conferinta de presa, ca PP-DD se va retrage de la lucrarile Comisiei de revizuire a Constitutiei, subliniind ca proiectul de modificare a Legii fundamentale nu se mai lucreaza in acest for, ci in cadrul discutiilor private intre Victor Ponta si Crin Antonescu, relateaza sursele de presa.

Mai multi parlamentari ai PP-DD si-au anuntat demisia: Vor sa formeze un grup al independentilor (VIDEO)

Mai multi parlamentari ce provin din grupul PP-DD au anuntat, marti, ca vor pleca din acest partid pentru a forma un grup al independentilor. Astazi, in baza art. 64, alin. 3 din Constitutia Romaniei si.

Dan Diaconescu: PPDD nu este de acord cu referendumul lui Basescu.

PPDD nu este de acord cu demersul presedintelui Traian Basescu privind organizarea unui al doilea referendum privind Parlamentul unicameral si 300 de parlamentari, a declarat, joi, Dan Diaconescu, scrie Mediafax. El a adaugat ca, daca s-ar organiza acest referendum, isi indemna colegii sa nu se prezinte. Nu dorim un alt referendum pentru ca nu avem de ce sa-i intrebam pe romani daca s-au razgandit. Romanii au fost extrem de clari, au spus ca vor un Parlament cu o singura Camera si cu cel mult .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2148 seconds )