Libnet.ro
UNICEF

14:45

Dan Diaconescu si-ar putea afla miercuri sentinta definitiva in dosarul in care e acuzat de santaj

Adevărul Adevărul,
Dan Diaconescu si-ar putea afla miercuri sentinta definitiva in dosarul in care e acuzat de santaj

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti sunt asteptati, miercuri, sa pronunte o deciziei definitiva in dosarul in care Dan Diaconescu este acuzat desantajarea mai multor persoane printre care si a primarului comunei aradene Zarand. continuă pe Adevărul

Dan Diaconescu afla, miercuri, sentinta definitiva in dosarul de santaj

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti vor lua, miercuri, o decizie definitiva, in cazul lui Dan Diaconescu, care este acuzat de santajarea mai multor persoane printre care si a primarului comunei aradene Zarand.

Serban Bradisteanu si-ar putea afla luni sentinta finala in dosarul in care este acuzat de favorizarea lui Adrian Nastase

Magistratii Curtii Supreme sunt asteptati, luni, sa pronunte o decizie definitiva in dosarul in care medicul Serban Bradisteanu este acuzat de favorizarea lui Adrian Nastase. Specialistul a fost achitat de prima instanta.

Dan Diaconescu si-a primit sentinta: 5 ani si jumatate de iNCHISOARE cu executare

UPDATE: Dan Diaconescu a fost condamnat definitiv, miercuri, de Curtea de Apel Bucuresti, la cinci ani si sase luni de inchisoare cu executare, pentru santajarea lui Ion Mot, fost primar al comunei aradene.

Dan Diaconescu afla astazi daca va fi condamnat in dosarul in care e acuzat de santaj. Ar putea sta trei ani dupa gratii

Dan Diaconescu afla astazi daca va fi condamnat in dosarul in care este acuzat de santaj. inalta Curte de Casatie si Justitie va pronunta sentinta definitiva dupa ce instanta anterioara l-a condamnat deja.

Mircea Badea: Sentinta lui Dan Diaconescu e odioasa din multe puncte de vedere

Sentinta primita miercuri de Dan Diaconescu - ca dupa cei cinci ani si jumatate de inchisoare, sa nu-si mai practice meseria de jurnalist - este una odioasa, apreciaza Mircea Badea, care adauga ca este.

CAB s-ar putea pronunta astazi in dosarul lui Dan Diaconescu

Curtea de Apel Bucuresti ar putea pronunta astazi sentinta definitiva in dosarul in care Dan Diaconescu este acuzat de santaj, dupa ce judecatorii au amanat, in data de 20 februarie, luarea unei decizii.

UPDATE VIDEO Dan Diaconescu, condamnat la 5 ani si sase luni de inchisoare cu executare si incarcerat la Rahova: Aveam discurs pregatit pentru achitare/ Romanii nu mai au incredere in justitie, eu nici atat

Dan Diaconescu a fost condamnat miercuri de catre Curtea de Apel Bucuresti la 5 ani si sase luni de inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzat de santaj. Decizia este definitiva. Judecatoria Sectorului 1 il condamnase pe Dan Diaconescu la trei de ani de inchisoare cu executarea pedepsei pentru savarsirea infractiunii de santaj, insa liderul PP-DD a facut apel. UPDATE Dan Diaconescu a ajuns miercuri la Penitenciarul Rahova, unde va fi incarcerat. El se va afla 30 de zile in carantina.

Dan Diaconescu, incarcerat la Penitenciarul Rahova: Romanii nu mai au incredere in justitie, eu nici atat

Dan Diaconescu a ajuns miercuri la Penitenciarul Rahova, unde va fi incarcerat. El se va afla 30 de zile in carantina.

Sinteza zilei: Gravitatea faptei lui Dan Diaconescu, din perspectiva justitiei din Romania

Mihai Gadea a vorbit, in editia de miercuri a emisiunii Sinteza zilei, despre condamnarea lui Dan Diaconescu la 5 ani si jumatate de inchisoare cu executare, la care se adauga alti cinci ani in care i se.

UPDATE. Dan Diaconescu, condamnat la cinci ani si sase luni de inchisoare: Mi-au inchis televiziunile si partidul, acum urma sa ma inchida si pe mine

Dan Diaconescu a fost condamnat la cinci ani si sase luni de inchisoare cu executare, au decis, miercuri, magistratii Curtii de Apel Bucuresti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )