Libnet.ro
UNICEF

13:30

Mircea Badea: Sentinta lui Dan Diaconescu e odioasa din multe puncte de vedere

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Sentinta lui Dan Diaconescu e odioasa din multe puncte de vedere

Sentinta primita miercuri de Dan Diaconescu - ca dupa cei cinci ani si jumatate de inchisoare, sa nu-si mai practice meseria de jurnalist - este una odioasa, apreciaza Mircea Badea, care adauga ca este. continuă pe Antena3

Dan Diaconescu si-a primit sentinta: 5 ani si jumatate de iNCHISOARE cu executare

UPDATE: Dan Diaconescu a fost condamnat definitiv, miercuri, de Curtea de Apel Bucuresti, la cinci ani si sase luni de inchisoare cu executare, pentru santajarea lui Ion Mot, fost primar al comunei aradene.

Dan Diaconescu afla, miercuri, sentinta definitiva in dosarul de santaj

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti vor lua, miercuri, o decizie definitiva, in cazul lui Dan Diaconescu, care este acuzat de santajarea mai multor persoane printre care si a primarului comunei aradene Zarand.

Dan Diaconescu si-ar putea afla miercuri sentinta definitiva in dosarul in care e acuzat de santaj

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti sunt asteptati, miercuri, sa pronunte o deciziei definitiva in dosarul in care Dan Diaconescu este acuzat desantajarea mai multor persoane printre care si a primarului comunei aradene Zarand.

CAB s-ar putea pronunta astazi in dosarul lui Dan Diaconescu

Curtea de Apel Bucuresti ar putea pronunta astazi sentinta definitiva in dosarul in care Dan Diaconescu este acuzat de santaj, dupa ce judecatorii au amanat, in data de 20 februarie, luarea unei decizii.

Dan Diaconescu afla astazi daca va fi condamnat in dosarul in care e acuzat de santaj. Ar putea sta trei ani dupa gratii

Dan Diaconescu afla astazi daca va fi condamnat in dosarul in care este acuzat de santaj. inalta Curte de Casatie si Justitie va pronunta sentinta definitiva dupa ce instanta anterioara l-a condamnat deja.

UPDATE VIDEO Dan Diaconescu, condamnat la 5 ani si sase luni de inchisoare cu executare si incarcerat la Rahova: Aveam discurs pregatit pentru achitare/ Romanii nu mai au incredere in justitie, eu nici atat

Dan Diaconescu a fost condamnat miercuri de catre Curtea de Apel Bucuresti la 5 ani si sase luni de inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzat de santaj. Decizia este definitiva. Judecatoria Sectorului 1 il condamnase pe Dan Diaconescu la trei de ani de inchisoare cu executarea pedepsei pentru savarsirea infractiunii de santaj, insa liderul PP-DD a facut apel. UPDATE Dan Diaconescu a ajuns miercuri la Penitenciarul Rahova, unde va fi incarcerat. El se va afla 30 de zile in carantina.

Dan Diaconescu, condamnat definitiv la 5 ani si 6 luni de inchisoare cu executare

Actualizare 14:21 Dan Diaconescu, scos cu catuse din casa de politisti Dan Diaconescu a fost scos din casa cu catuse la maini de catre politisti, in urma cu putin timp. Fondatorul OTV a fost urcat in masina Politiei, urmand sa fie dus la penitenciarul Rahova. ------ * Daniel Fenechiu: Nu o sa ma dezic niciodata de Dan Diaconescu.

DAN DIACONESCU: 5 ani si 6 luni de inchisoare cu EXECUTARE

Dan Diaconescu a fost condamnat definitiv, astazi, de Curtea de Apel Bucuresti, la cinci ani si sase luni de inchisoare cu executare, pentru santajarea lui Ion Mot, fost primar al comunei aradene Zarand, precum si a omului de afaceri Paul Petru Tardea.

Dan Diaconescu a fost condamnat. Puscarie grea pentru santajistul de presa

Fondatorul televiziunii OTV si al Partidului Poporului, Dan Diaconescu, a ajuns dupa gratii, dupa ce a fost condamnat definitiv la 5 ani si 6 luni de inchisoare, pentru santaj. Cand se va libera, Diaconescu va fi obligat sa stea 5 ani departe de jurnalism.

Mircea Badea, despre moartea jurnalistului Horia Tabacu: A scrijelit injurii baloase la adresa mea, pe mine m-a lasat rece. Acum si pe el

Realizatorul TV Mircea Badea 41 de ani) a starnit reactii de dezaprobare pe reteaua Facebook dupa ce si-a aratat satisfactia in urma mortii jurnalistului Horia Tabacu, consultant editorial la Evenimentul zilei. M-a lasat rece. Acum si pe el, spune Badea facand referire la niste atacuri pe care Tabacu le-a facut la adresa lui si a lui Mihai Gadea de-a lungul timpului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )