Libnet.ro
UNICEF

17:45

Dan Mihalache, seful cancelariei prezidentiale, stia ca Victor Ponta va merge la Baku, dar nu l-a informat si pe Klaus Iohannis (VIDEO)

B1 B1,
Dan Mihalache, seful cancelariei prezidentiale, stia ca Victor Ponta va merge la Baku, dar nu l-a informat si pe Klaus Iohannis (VIDEO)

Seful cancelariei prezidentiale Dan Mihalache stia ca premierul Victor Ponta va participa la ceremonia de deschidere a Jocurilor Europene de la Baku, Azerbaidjan, dar nu l-a informat pe Klaus Iohannis. Faptul ca. continuă pe B1

Cancelaria Prezidentiala, despre prezenta premierului la ceremonia de deschidere a Jocurilor Europene, eveniment boicotat de majoritatea liderilor UE: Ponta nu ne-a informat ca merge la Baku, este o greseala de politica externa

Seful Cancelariei Prezidentiale, Dan Mihalache, a declarat pentru Realitatea TV ca Presedintia nu a fost informata de deplasarea premierului Victor Ponta la ceremonia de deschidere a Jocurilor Europene de la Baku, eveniment boicotata de majoritatea liderilor din Uniunea Europeana, si ca prezenta acestuia la ceremonie este o greseala, informeaza Mediafax.

Dan Mihalache: Prezenta lui Victor Ponta la Baku, o greseala de politica externa

Seful cancelariei prezidentiale critica prezenta premierului Victor Ponta la ceremonia de deschidere a Jocurilor Europene de la Baku, informeaza B1 TV. Dan Mihalache a declarat la un post de televiziune ca, din.

Dan Mihalache: Prezenta lui Ponta la Baku este o greseala

Seful Cancelariei Prezidentiale, Dan Mihalache, afirma ca el a decis sa nu mai mearga la deschiderea Jocurilor Europene de la Baku dupa ce a constatat ca toti liderii din UE sunt reprezentati la un nivel foarte redus si arata ca prezenta premierului Victor Ponta la ceremonie este o greseala, informeaza Mediafax.

Ce il sfatuieste Dan Voiculescu pe Victor Ponta

Dan Voiculescu i-a semnalat premierului Victor Ponta o situatie grava care trebuie urgent rezolvata, prilej cu care l-a sfatuit sa nu mai fie populist si sa actioneze legal, transparent, obiectiv si rapid.

Aflati dupa gratii, Dan Voiculescu si Marian Vanghelie ii transmit premierului Ponta sfaturi politico-economice

Dan Voiculescu i-a cerut premierului Victor Ponta, care tocmai ce s-a operat la genunchi in Turcia, sa solutioneze situatia grava in care se afla Romania, care trebuie urgent rezolvata. Si primarul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, i-a scris premierului din arest.

Victor Ponta a participat la deschiderea Jocurilor Europene de la Baku

Dan Mihalache arata ca prezenta premierului Ponta la ceremonia de la Baku este o greseala *Premierul a stat, in tribuna, in spatele lui Vladimir Putin Premierul Victor Ponta a ajuns, ieri, in Baku, din Azerbaidjan, pentru a asista la ceremonia organizata la deschiderea Jocurilor Europene de la Baku, potrivit Mediafax.

Dan Voiculescu, scrisoare pentru Victor Ponta: Nu fiti populisti pretinzand ca va pasa de oameni

Dan Voiculescu i-a adresat, din spatele gratiilor, o scrisoare premierului Victor Ponta. Omul de afaceri afaceri prezinta situatia economica a Romaniei si ii cere primului ministru sa ia masuri.

Dan Voiculescu, scrisoare pentru Victor Ponta: Tabloul macroeconomic al Romaniei trebuie sa beneficieze de un mix inteligent de politici fiscale, bugetare si monetare

Adrian Maniutiu a prezentat, la Daily Income, o scrisoare semnata de profesorul Dan Voiculescu si adresata premierului Victor Ponta in care ii cere sa puna la punct o politica economica in cel mai scurt.

Bloomberg, despre Victor Ponta: Un premier, un Mitsubishi de 300 cai putere si 46.000 de dolari - masina care i-ar putea frana cariera politica

Agentia de presa Bloomberg a publicat un amplu articol cu titlul Un premier, un Mitsubishi de 300 cai putere si 46. 000 de dolari despre problemele penale ale premierului Victor Ponta. Ziaristii noteaza ca masina de raliuri Mitsubishi, platita cu bani proveniti din contractele cu Dan Sova, i-ar putea frana cariera politica premierului roman.

Klaus Iohannis, intrebat cum va mai coabita cu Victor Ponta: E buna intrebarea. Inca nu am un raspuns

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni, intrebat cum va mai coabita cu premierul Victor Ponta, in conditiile in care nu il informeaza in ceea ce priveste politica externa, un atribut exclusiv al Presedintiei, ca nu are deocamdata un raspuns. Seful statului a precizat ca a aflat de vizita premierului la Baku din surse, dupa ce a plecat si ca nu a vorbit cu acesta in ultimele doua zile.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )