Libnet.ro
UNICEF

00:07

Dan Muresan a murit in urma unui infarct

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dan Muresan a murit in urma unui infarct

Fiul dostului ministru al Agriculturii, Dan Muresan, decedat in Kenya, a murit in urma unui infarct miocardic, au transmis ieri autoritatile keniene in urma efectuarii necropsiei si emiterii certificatului de deces. continuă pe Ziarul Bursa

A fost dat VERDICTUL in cazul mortii lui Dan Muresan. Fiul fostului ministru a facut infarct.

Dan Muresan, fiul fostului ministru al Agriculturii, Ioan Avram Muresan, a murit in urma unui infarct miocardic. Verdictul a fost dat ieri de autoritatile din Kenya, care au emis certificatul de deces, potrivit Realitatea. net. Prietenii si rudele apropiate cred ca Dan Muresan a murit din cauza ca muncea foarte mult. Ei spun ca obisnuia sa lucreze chiar si 20 de ore pe zi. Mai mult, un bun prieten de-al lui a declarat in presa, zilele trecute, ca nu stia ca acesta sa fi avut vreodata probleme .

Verdict in cazul mortii lui Dan Muresan: Infarct miocardic

Autoritatile din Kenya au eliberat miercuri certificatul de deces al lui Dan Muresan, fiul fostului ministru Ioan Avram Muresan, iar la cauza mortii este trecut infarctul miocardic. Oboseala si multele ore la.

Peste 300 de persoane au murit in urma unui incendiu izbucnit la o fabrica din Pakistan

Un incenidu puternic a avut loc miercuri seara la o fabrica de confectii din Pakistan, in urma caruia cel putin 300 de persoane si-au pierdut viata, anunta CNN. Pompierii au incercat sa tina sub contro.

Fiul fostului ministru Ioan Avram Muresan a murit in Kenya - surse

Dan Muresan, fiul fostului ministru al Agriculturii, Ioan Avram Muresan, a fost gasit mort intr-un apartament din Nairobi Kenya), conform Mediafax care citeaza surse neoficiale.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )