Libnet.ro
UNICEF

19:30

A fost dat VERDICTUL in cazul mortii lui Dan Muresan. Fiul fostului ministru a facut infarct.

România Liberă România Liberă,
A fost dat VERDICTUL in cazul mortii lui Dan Muresan. Fiul fostului ministru a facut infarct.

Dan Muresan, fiul fostului ministru al Agriculturii, Ioan Avram Muresan, a murit in urma unui infarct miocardic. Verdictul a fost dat ieri de autoritatile din Kenya, care au emis certificatul de deces, potrivit Realitatea. net. Prietenii si rudele apropiate cred ca Dan Muresan a murit din cauza ca muncea foarte mult. Ei spun ca obisnuia sa lucreze chiar si 20 de ore pe zi. Mai mult, un bun prieten de-al lui a declarat in presa, zilele trecute, ca nu stia ca acesta sa fi avut vreodata probleme . continuă pe România Liberă

Verdict in cazul mortii lui Dan Muresan: Infarct miocardic

Autoritatile din Kenya au eliberat miercuri certificatul de deces al lui Dan Muresan, fiul fostului ministru Ioan Avram Muresan, iar la cauza mortii este trecut infarctul miocardic. Oboseala si multele ore la.

Suspiciuni in cazul mortii lui Dan Muresan: A fost gasit pe canapea, cu laptopul in brate si cu televizorul deschis

Suspiciuni in cazul mortii fiului fostului ministru al Agriculturii Ioan Avram Muresan. Acesta din urma sustine ca moartea fiului sau se invarte in jurul unei umbre de suspiciuni. Dan Muresan , in varsta.

Dan Muresan a murit in urma unui infarct

Fiul dostului ministru al Agriculturii, Dan Muresan, decedat in Kenya, a murit in urma unui infarct miocardic, au transmis ieri autoritatile keniene in urma efectuarii necropsiei si emiterii certificatului de deces.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )