Libnet.ro
UNICEF

19:30

Dan Negru: Cunosc bine locul tragediei din Timisoara. Locul e plin de ghetouri!

Antena3 Antena3,
Dan Negru: Cunosc bine locul tragediei din Timisoara. Locul e plin de ghetouri!

Dan Negru scrie, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca tragedia din Timisoara s-a petrecut intr-o zona plina cu ghetouri a orasului, nu departe de centru,de aici si nevoia oamenilor de deratizare la. continuă pe Antena3

Radiografia tragediei din Timisoara. 15 apeluri la Ambulanta din blocul in care au murit 3 oameni dupa ce s-a facut deratizare

Nu mai putin de 15 apeluri au fost date de sambata dimineata si pana luni dimineata de locatari ai blocului din Timisoara in care au murit doi copii si mama unuia dintre ei, dupa ce o firma a facut dezinfectia si deratizarea. Primul deces a fost sambata dimineata, iar ultimul - luni dimineata, abia atunci fiind facuta legatura intre cazuri. Patronul firmei care a facut dezinsectia intr-un bloc din Timisoara unde au murit doi copii si mama unuia dintre ei a fost retinut 28 de persoane sunt spitalizateCe substanta i-ar fi ucis pe cei 3 oameni din blocul din Timisoara in care s-a facut deratizare.

Raed Arafat, in cazul tragediei din Timisoara: ISU a trimis echipe de investigare care pot sa constate daca exista substante toxice

Raed Arafat, secretar de stat la Ministerul de Interne, aca s-a intrunit Comitetul pentru Situatii de Urgenta in cazul tragic de la Timisoara, in care trei persoane dintr-un bloc, dintre care doi sunt.

inca un urs a fost lovit de masina, luni seara S-a intamplat la doar 15 kilometri distanta de locul tragediei din weekend

Un alt urs a fost lovit, luni seara, de o masina. Incidentul a avut loc pe DN 13 A, la Ghindari, pe segmentul Praid-Balauseri, la doar 15 kilometri distanta de locul in care, in weekend, era impuscat un alt.

Oamenii intrasera in supermarketul din Timisoara. Au crezut ca au gresit locul. Total neasteptat ce se intampla acolo. O camera de supraveghere a surprins totul (VIDEO)

Oamenii intrasera in supermarketul din Timisoara, dar au crezut ca au gresit locul. Imagini socante se desfasurau in fata lor, insa nimeni nu a intervenit. O camera de supraveghere a surprins totul. Doi.

Firma responsabila pentru deratizarea ucigasa din Timisoara a actionat chiar luni dimineata la o gradinita privata din oras. Ne-am speriat si am evacuat institutia

Firma responsabila pentru deratizarea ucigasa de la Timisoara a actionat, luni,si la o gradinita privata din Timisoara. Directoarea institutiei a aflat din presa despre problemele societatii. Fe.

Substantele cu care s-a facut deratizarea in blocul din Timisoara ar fi fost cumparate de pe piata neagra - avocat

Patronul firmei care a facut deratizarea in blocul din Timisoara in care au murit 3 oameni a cumparat substantele folosite in imobil de la o cunostinta, fara documente. El le-a declarat anchetatorilor ca stia ca substantele sunt mai puternice decat de obicei, dar a primit asigurari ca apartamentele in care a facut dezinsectia nu erau locuite, potrivit avocatului sau. Mai mult, avocatul spune ca aceeasi substanta a fost folosita si la un hotel si au fost rezultate foarte bune. Ce substanta i-ar fi ucis pe cei 3 oameni din blocul din Timisoara in care s-a facut deratizare Anuntul parchetului Cine este firma care a facut dezinsectia in imobil.

Ce substanta s-a folosit la deratizarea blocului din Timisoara, in urma careia au murit 2 copii si o femeie. Ce masuri s-au luat imediat

Doi copii din Timisoara, unul de 3 ani si altul de zece zile, alaturi de mama celui din urma, de 29 de ani, au murit in urma unei ample operatiuni de deratizare. Ce substanta s-a folosit si ce masuri s-au luat imediat? Ce substanta s-a folosit la deratizarea blocului din Timisoara, in urma careia au .

UPDATE Patronul firmei care a facut dezinsectia intr-un bloc din Timisoara unde au murit doi copii si mama unuia dintre ei a fost retinut 28 de persoane sunt spitalizate

Patronul firmei care a facut deratizarile in cele doua blocuri evacuate in Timisoara a fost retinut pentru 24 de ore. Trei persoane - un bebelus de 10 zile, un copil de 3 ani si mama acestuia din urma - au murit, iar alti 16 copii si 12 adulti sunt internati in prezent. Toate aceste persoane locuiau in acelasi bloc, iar luni seara un al doilea imobil in care firma a facut dezinsectie si deratizare a fost evacuat, preventiv. Ce substanta i-ar fi ucis pe cei 3 oameni din blocul din Timisoara in care s-a facut deratizareOra 8:40: Rezultatele probelor de apa analizate in laborator indica faptul ca din punct de vedere fizico - chimic, apa este potabila in blocul de locuinte. Ora 8:35: 16 copii si 12 adulti care locuiau in blocul din Timisoara, toti in stare stabila, sunt internati marti dimineata, anunta Ministerul Sanatatii.

Cine era vanzatoarea din Timisoara care s-a batut cu cei doi hoti. Nimeni nu a intervenit VIDEO

O femeie din Timisoara le-a venit de hac unor hoti! Scenele incredibile dintr-un magazin au facut inconjurul tarii. Iata cum reuseste femeia sa se lupte cu eisi cum nimeni nu intervine, preferand sa se lupte la bataie ca la masini straine! Cine era vanzatoarea din Timisoara care s-a batut cu doi hoti VIDEO Scene uluitoare .

Patronul firmei responsabile pentru deratizarea ucigasa din Timisoara, arestat preventiv pentru 30 de zile

Patronul firmei care a efectuat dezinsectia in blocul de pe strada Mioritei din Timisoara, din cauza careia doi copii si mama unuia dintre acestia au decedat, a fost arestat pentru 30 de zile, sub acuzatia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )