Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cine era vanzatoarea din Timisoara care s-a batut cu cei doi hoti. Nimeni nu a intervenit VIDEO

Playtech Playtech,
Cine era vanzatoarea din Timisoara care s-a batut cu cei doi hoti. Nimeni nu a intervenit VIDEO

O femeie din Timisoara le-a venit de hac unor hoti! Scenele incredibile dintr-un magazin au facut inconjurul tarii. Iata cum reuseste femeia sa se lupte cu eisi cum nimeni nu intervine, preferand sa se lupte la bataie ca la masini straine! Cine era vanzatoarea din Timisoara care s-a batut cu doi hoti VIDEO Scene uluitoare . continuă pe Playtech

Cine era femeia din Buzau gasita moarta langa fetita ei. Laura avea doar 26 de ani. Ce s-a intamplat

O femeie din localitatea Smeeni din Buzau a fost gasita fara suflare in propria casa, langa fetita ei. Medicii sositi la fata locului au reusit sa o resusciteze pe copila, insa nu au mai putut face nimic in cazul tinerei de 26 de ani. Care este motivul pentru care s-a produs aceasta tragedie? Mama de .

Scene uluitoare intr-un magazin din Timisoara. Vanzatoarea s-a luptat cu doi hoti - VIDEO

Scene uluitoare intr-un magazin din Timisoara. Vanzatoarea unui supermarket s-a luptat la propriu minute in sir cu doi indivizi care incercau sa fure din rafturi. Femeia l-a pus la pamant si l-a imobiliz.

VIDEO Bataie intr-un magazin din Timisoara, intre o vanzatoare si doi hoti care au incercat sa fure dulciuri

Camerele de supraveghere intr-un magazin din Timisoara au surprins momentele in care o vanzatoare s-a batut cu doi barbati care au incercat sa fure dulciuri si obiecte de uz personal, transmite Mediafax.

A murit Bogdan Niculescu Duvaz. Cine era fostul ministru. Prima reactie a lui Traian Basescu

Fostul ministru Bogdan Niculescu Duvaz a murit, sambata seara, potrivit unui anunt facut pe Facebook de catre apropiati ai familiei. Social-democratul a fost membru in mai multe cabinete si a avut sapte mandate de deputat in Parlamentul Romaniei. Colegii din politica dar si toti cei care l-au cunoscut au deplans moartea politicianului, apreciind ca a .

Copil de 3 ani, din Vaslui, care a suferit arsuri grave pe 65% din corp, transferat la Bucuresti

Un copil de trei ani din Vaslui, care a suferit arsuri pe 65% din corp, dupa ce au cazut peste el haine in flacari, a fost operat la Spitalul de Pediatrie din Iasi si va fi dus cu elicopterul, sambata, la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucuresti, starea lui fiind extrem de grava, scrie Mediafax.

Judecatoarea din Mures care a fost gasita plina de sange pe un camp a murit

Judecatoarea in varsta de 38 de ani, din Mures, care a fost gasita cu gatul taiat pe un camp a murit noaptea trecuta. Femeia a fost gasita pe 5 noiembrie, pe raza localitatii Sarateni, cu gatul.

Exclusiv Romania libera. Dialog cu Ada Hausvater, managerul Teatrului National din Timisoara

In editia de astazi, va prezentam un interviu cu Ada Hausvater, managerul Teatrului National din Tim.

Victorie la limita pentru Rafael Nadal in Turneul Campionilor. El depinde totusi de noroc pentru a nu fi eliminat din competitie. Care sunt calculele(VIDEO)

Vineri, jucatorul spaniol Rafael Nadal a castigat, dramatic din nou), meciul din Turneul Campionilor jucat cu grecul Stefanos Tsitsipas locul 6 ATP), scor 6-7, 6-4, 7-5. in ciuda victoriei, insa, Nadal nu.

Subsecretarul din MAI care a dat ordine la protestul din 10 august rupe tacerea: E foarte dificil sa vad cum sunt redus la statutul de sofer al cuiva

Subsecretar de stat din Ministerul de Interne, Mihai Valeriu, cel despre care s-a vehiculat ca ar fi tinut permanent legatura cu Liviu Dragnea si cu liderii huliganilor in timpul protestelor din 10 august 2018, din.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )