Libnet.ro
UNICEF

20:15

Dan Negru, despre alegerile din SUA: Casele de pariuri au ajuns cel mai curat si impartial sondaj in bataliile politice

Adevărul Adevărul,
Dan Negru, despre alegerile din SUA: Casele de pariuri au ajuns cel mai curat si impartial sondaj in bataliile politice

Dan Negru 49 de ani) a comentat alegerile prezidentiale din Statele Unite ale Americii. Vedeta Antenei 1 spune ca televiziunile americane sunt la fel de politizate ca cele din Romania. continuă pe Adevărul

MINISTRUL APARARII GERMAN, DESPRE ALEGERILE DIN SUA: Este o situatie exploziva

Ministrul apararii german Annegret Kramp-Karrenbauer a apreciat miercuri ca situatia post-electorala din Statele Unite ale Americii este exploziva si s-a declarat ingrijorata ca aceasta ar putea duce la o criza constitutionala, transmite Reuters.

DONALD TRUMP, DESPRE ALEGERILE DIN SUA: Noaptea trecuta conduceam in multe state-cheie conduse de Democrati, apoi au inceput sa dispara ca prin magie

Presedintele Donald Trump a postat pe Twitter un comentariu in care spune ca Noaptea trecuta conduceam, deseori solid, in multe state-cheie, aproape toate conduse si controlate de Democrati. Apoi, unul cate unul, au inceput sa dispara ca prin magie pe masura ce voturi-surpriza era numarate.

Business report: Facturi mai mari la curent, de la 1 noiembrie. De unde vin bani la bugetul pe 2021. Cate miliarde costa alegerile din SUA. Poate Romania sa extraga gaze din Marea Neagra?

Facturi mai mari la curent, de la 1 noiembrie * Top 10 cele mai profitabile companii din Romania. Perlele din energie, trei retaileri, Dacia si o companie ce vinde tigari au adunat castiguri nete de 10,6 mld. lei in 2019 * Poate Romania sa extraga gaze din Marea Neagra? Are bani, tehnologie si oameni calificati? Nu si da * Orban: Romania nu are nevoie de acord cu FMI. De unde vin bani la bugetul pe 2021 * Cate miliarde costa alegerile din SUA * Bancile europene aproape ca nu exista in clasamentele realizate pe baza numarului de urmaritori in social-media * Primele date in UE privind efectul Covid asupra economiilor in T3 din 2020 Observatii.

CTP, despre alegerile din SUA: Votand Trumpf, ai votat pentru minciuna, ticalosie, fatarnicie, cinism, dispret fata de semeni

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a publicat pe republica. ro un editorial despre alegerile prezidentiale din Statele Unite ale Americii. CTP ii critica pe cei care au votat Donald Trump si considera ca raul facut de acesta Statelor Unite va ramane ca o tumoare neextirpata.

Cum se fura alegerile din SUA: FBI a inceput deja o investigatie

Alegerile prezindentiale din SUA din acest an au fost unele dintre cele mai murdare din istoria tari. Ar fi fost aproape ciudat ca practicile indoielnice sa se opreasca in ziua.

Goldman Sachs a exclus euro de pe lista sa de monede majore asteptate sa se aprecieze fata de dolar dupa alegerile din SUA

Banca Goldman Sachs a exclus euro de pe lista sa de monede majore asteptate sa se aprecieze in raport cu dolarul dupa alegerile din Statele Unite, din cauza evolutiei slabe a PIB-ului zonei euro in raport cu alte regiuni, care ar putea duce la o noua reducere a dobanzilor de catre Banca Centrala Europeana BCE), transmite CNBC si News. ro.

Alegerile din SUA, motiv de noi restrictii pe internet: gestul radical al YouTube

Vor mai trece cateva zile, daca nu cateva saptamani, pana vom afla rezultatul final al alegerilor prezidentiale din SUA. Cu toate acestea, internetul vrea sa crezi altceva. La momentul.

BURSELE LUMII Bursele internationale, atente la alegerile din SUA

Pietele europene au crescut ieri, atente la desfasurarea alegerilor prezidentiale din SUA.

Roman stabilit in Statele Unite: Alegerile din SUA seamana cu cele din Romania: multi voteaza Biden numai ca sa nu iasa Trump

Alegerile de acum din Statele Unite sunt exact ca alegerile care au loc de obicei in Romania; foarte multi il vor alege pe Biden numai ca sa nu iasa Trump, crede Cosmin Chira, un roman stabilit de 19 ani in SUA, care are o afacere in Texas si care spune ca nu este nici democrat, nici republican. Doar vrea o schimbare.

EXCLUSIV Cum va fi afectata Romania de alegerile din SUA. Ce schimbari se vor produce la nivel geopolitic

Alegerile prezidentiale din Statele Unite ale Americii sunt in plina de desfasurare, iar Romania urmareste cu interes spectacolul electoral de peste Ocean. SUA a influentat enorm intreaga lume din punct de.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2621 seconds )