Libnet.ro
UNICEF

16:01

Dan Negru: Am fost in locul lui Coltescu. Am stat in pantofii lui vreo ora in Franta, stiu cum e!

Antena3 Antena3,
Dan Negru: Am fost in locul lui Coltescu. Am stat in pantofii lui vreo ora in Franta, stiu cum e!

Dan Negru, a povestit in exclusvitate la Antena 3, un episod in care a fost intr-o situatie similara cu cea arbitrului roman, Sebastian Coltescu. Am trecut prin asta, am stat in pantofii lui Coltescu vreo ora in Franta, stiu cum e. continuă pe Antena3

Dan Negru, acuzat de rasism pe nedrept. Cea mai stupida situatie prin care a trecut vedeta Antena 1

Este unul dintre cei mai indragiti oameni de televiziune, insa de-a lungul carierei sale a avut parte si de momente mai putin placute. Dan Negru a povestit cum a fost acuzat de rasism pe nedrept. Asta-i, clar, cea mai stupida situatie prin care a trecut vreodata vedeta de la Antena 1. Cum a fost Dan .

Legatura nebanuita dintre Florin Piersic si Dan Negru. Abia acum s-a aflat ce tragedie ii leaga

S-a aflat legatura nebanuita dintre Florin Piersic si Dan Negru. Nimeni nu nu a stiut pana acum ce gest a facut marele actor pentru omul de televiziune. Florin Piersic l-a sustinut pe Dan Negru in cele mai negre momente ale vietii lui. Ce a facut actorul pentru omul de televiziune Florin Piersic si Dan Negru .

Dan Negru, lovitura soc din partea Pro TV. Este prima oara cand se intampla asta: razboiul ratingurilor a ajuns la alt nivel

Dan Negru primeste o lovitura zdravana din partea postului Pro TV. Se incearca un sabotaj? Ce restrictie noua au primit vedetele care se afla sub contract? Detalii despre ce se intampla acum cu prezentatorul de televziune. Dan Negru, lovitura de la Pro TV. A inceput razboiul rating-urilor? Disputa intre cele doua mari si iubite trusturi .

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )