Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dan Negru, furios din cauza vaccinarii covid. Anuntul facut in urma cu cateva momente

Playtech Playtech,
Dan Negru, furios din cauza vaccinarii covid. Anuntul facut in urma cu cateva momente

Anuntul facut Klaus Iohannis legat de imunizare starneste controverse in randul romanilor. Daca unii vor accepta injectia, altii resping categoric ideea. Printre vedetele care au adus in discutie aceasta problema sa numara si Dan Negru care s-a aratat furios din cauza vaccinarii COVID. Ce spune celebrul prezentator de la Antena 1? Parerea lui Dan Negru . continuă pe Playtech

Patriarhul Serbiei a murit din cauza infectiei cu Covid-19

Patriarhul Serbiei Irineu a murit din cauza infectiei cu Covid-19, anuntul fiind facut de presedintele Aleksandar Vucic pe contul sau oficial de instagram, relateaza Reuters. Irineu avea 90 de ani si a fost o figura cu o puternica influenta politica, conservatoare. A fost diagnosticat cu infectia cu noul coronavirus pe 4 noiembrie si, de atunci, a fost internat intr-un spital militar din Belgrad.

Dan Negru, super-provocare pentru Andreea Esca. Toata Romania il sustine. Ce vrea de la ea

Este unul dintre cei mai indragiti prezentatori de televiziune din Romania, iar suma incasata de acesta a fost mereu o controversa in presa. Dan Negru are acum o super-provocare pentru Andreea Esca si toata tara il sustine. Trebuie sa afli si tu despre ce este vorba. Dan Negru e pregatit sa isi arate fluturasul de .

Dan Negru a primit o propunere uluitoare. S-ar fi schimbat totul: de ce a refuzat

Aflat in febra pregatirilor pentru celebra emisiune de Revelion, Dan Negru vorbeste despre momentul in care a primit o propunere care i-ar fi schimbat viata cu totul. A refuzat, iar motivul il spune chiar el. Dan Negru, despre oferta de a intra in politica Este indiscutabil unul dintre cei mai cunoscuti prezentatori din Romania, dar .

Jennifer Lopez, in depresie din cauza pandemiei de COVID-19. Marturia cantaretei:Mi-a fost foarte teama

Cantareata Jennifer Lopez 51 de ani) a oferit un interviu emotionant pentru un post de radio spaniol, in care a marturisit ca pandemia de COVID-19 a afectat-o la nivel emotional.

STUDIU: Romanii, printre cetatenii cei mai afectati din punctul de vedere al veniturilor, din cauza pandemiei de COVID-19

Potrivit unui sondaj realizat pentru Parlamentul European, romanii se afla pe locul doi intr-un top al cetatenilor UE care considera ca le-au fost afectate veniturile din cauza pandemiei de COVID-19, fiind.

Gest emotionant in Piata Victoriei: oamenii au aprins lumanari in memoria celor 10.000 de morti din cauza COVID-19 (FOTO)

Romanii n-au ramas impasibili la vestea proasta primita, duminica, de toata tara: am depasit 10. 000 de morti din cauza noului coronavirus. Oamenii au aprins, in Piata Victoriei, in fata Guvernului,.

BURSELE LUMII Pietele internationale, speriate de inasprirea restrictiilor din cauza Covid-19

Pietele europene au scazut ieri, din cauza raspandirii infectarilor cu coronavirus in regiune si a restrictiilor impuse in acest context.

Dani Mocanu, probleme iar cu politia din cauza ultimului videoclip. Romania, revoltata de gestul lui

Val de indignare si revolta in Romania. Dani Mocanu are probleme mari din cauza ultimului videoclip. Toata lumea il critica pentru gestul facut de dragul grandomaniei. Dani Mocanu, dur criticat de romani Cu aproape 4,5 milioane de vizualizari in doar cateva zile, videoclipul piesei Stop Romania a starnit revolta in randul romanilor. Drept urmare, Dani .

Marcel Ciolacu: 10.000 de morti din cauza infectarii, acesta este bilantul ingrozitor al guvernarii Iohannis-Orban!

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, acuza ca sistemul medical romanesc este adus in pragul colapsului din cauza esecului actualului Guvern. 000 de morti din cauza infectarii, acesta este bilantul ingrozitor al guvernarii Iohannis-Orban, spune Marcel Ciolacu.

CIOLACU: Sistemul medical romanesc este adus in pragul colapsului din cauza esecului actualei puteri in lupta cu pandemia

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca spitalele se prabusesc sub presiunea valului urias de internari, iar instalatiile electrice cedeaza din cauza suprasolicitarii, facand referire la incendiul de la Sectia ATI a Spitalului Judetean Neamt si la cel de la Spitalul CFR din Cluj-Napoca.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )