Libnet.ro
UNICEF

21:15

Dan Negru, super-provocare pentru Andreea Esca. Toata Romania il sustine. Ce vrea de la ea

Playtech Playtech,
Dan Negru, super-provocare pentru Andreea Esca. Toata Romania il sustine. Ce vrea de la ea

Este unul dintre cei mai indragiti prezentatori de televiziune din Romania, iar suma incasata de acesta a fost mereu o controversa in presa. Dan Negru are acum o super-provocare pentru Andreea Esca si toata tara il sustine. Trebuie sa afli si tu despre ce este vorba. Dan Negru e pregatit sa isi arate fluturasul de . continuă pe Playtech

Dan Negru a primit o propunere uluitoare. S-ar fi schimbat totul: de ce a refuzat

Aflat in febra pregatirilor pentru celebra emisiune de Revelion, Dan Negru vorbeste despre momentul in care a primit o propunere care i-ar fi schimbat viata cu totul. A refuzat, iar motivul il spune chiar el. Dan Negru, despre oferta de a intra in politica Este indiscutabil unul dintre cei mai cunoscuti prezentatori din Romania, dar .

Momente dureroase pentru Catinca Roman: Toata lumea m-a judecat. Ce s-a intamplat, de fapt

O poveste inedita din showbiz este cea a primului sot al Mioarei Roman, tatal Catincai. Desi o istorie discreta, chiar si putinele detalii cunoscute despre viata familiei uimesc de fiecare data. Timpul a trecut, Catinca a venit in neamul Roman, iar de aici intamplarile au curs. in ceea ce o priveste, preaplin a fost atunci .

Revolut lanseaza functionalitatea Rewards si pentru utilizatorii Standard din Romania

Revolut a lansat functionalitatea Rewards pentru toti utilizatorii din Romania, pentru a le oferi acestora oportunitatea de a achizitiona cadouri celor dragi la preturi preferentiale in sezonul de cumparaturi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )