Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dan Negru, infectat cu coronavirus?! Cum te-ai infectat si cum te simti? Raspunsul vedetei Antena 1

Antena3 Antena3,
Dan Negru, infectat cu coronavirus?! Cum te-ai infectat si cum te simti? Raspunsul vedetei Antena 1

Dan Negru a postat in aceasta dimineata un mesaj pe o retea sociala in care povesteste ca a fost sunat de colegii din presa care l-au intrebat cum s-a infectat cu coronavirus. Acestia au fost indusi in eroare de titlul unei stiri aparute in presa. Surprins de intrebare, vedeta Antena 1 a tinut sa lamureasca problema. continuă pe Antena3

Dan Negru, reactie fulger dupa interviul Andreei Esca: La noi virusul a fost cu exclusivitati!

Dan Negru a venit cu o reacte fulger dupa interviul Andreei Esca cu privire la clipele grele prin care a trecut din cauza noului coronavirus. Prezentatorul TV spune ca fiecare a ramas cu virusul lui netransmisibil de la o televiziune la alta. Anuntul a fost facut pe contul de Facebook al lui Negru.

Dan Negru, critici aduse televizionilor din Romania. Noi, toti in breasla, avem mentalitate de anii 90. Noi inca lipim sigla laptopului cu scotch la tv

Dan Negru s-a aratat nemultumit de modul in care televiziunile din Romania au gestionat situatia in ceea ce priveste persoanele publice infectate cu noul coronavirus. Acesta este destul de activ pe retelele.

Dan Negru, critici aduse televiziunilor din Romania. Noi, toti in breasla, avem mentalitate de anii 90. Noi inca lipim sigla laptopului cu scotch la tv

Dan Negru s-a aratat nemultumit de modul in care televiziunile din Romania au gestionat situatia in ceea ce priveste persoanele publice infectate cu noul coronavirus. Acesta este destul de activ pe retelele.

Ce a patit Dan Negru din cauza Vulpitei. Nimeni nu isi imagina asta

Dan Negru a fost pus in fata unei situatii pe care n-a mai intalnit-o. Ce a patit cunsocutul prezentator si ce rol are Vulpita in amintirea pe care o va povesti mereu razand? Dan Negru, intamplare neobisnuita din cauza Vulpitei Vestea de ieri ca Dan Negru si alti doi angajati ai Antenei sunt suspecti de .

Dan Negru, replica dura data lui Klaus Iohannis. Ce i-a transmis vedeta TV

Ca replica la anuntul facut de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, Dan Negru a postat pe pagina personala de Facebook un mesaj dur. Dan Negru, replica dura data lui Klaus Iohannis. Ce i-a transmis vedeta TV Presedintele Romaniei a anuntat ca Romania a obtinut suma de 79,9 miliarde de euro pentru proiectele europene. in urma acestui .

Dan Negru, reactie dupa marturisirile Andreei Esca: La noi virusul a fost cu exclusivitati.Eu cu Esca si cu Teo n-am putea sa stam niciodata impreuna

Dan Negru e de parere ca jurnalistii de televiziune au ramas cu o mentalitate de anii 90, de aceea Antena 1 si PRO TV n-au vorbit fiecare despre vedetele televiziunilor concurente care s-au imbolnavit de COVID-19.

Dan Negru, reactie uluitoare. Ce spune despre infectatii din PRO TV si Antena 1

In aparenta, din razboiul pe care posturile TV Antena 1 si PRO TV il duc cu COVID-19, avantajat a iesit al doilea trust numit, caci, desi cu Andreea Esca infectata, stirile au continuat, in vreme ce filmarile pentru Te cunosc de undeva au fost suspendate. Imaginea castigatorului a devenit insa searbada dupa notificarea trimisa publicatiilor, .

Dan Petrescu, infectat cu noul coronavirus, a fost internat in spital. La cate cazuri a ajuns CFR Cluj

Dan Petrescu a fost transportat la spitalul din Cluj, cu o ambulanta speciala, informeaza GSP. Antrenorul ardelenilor va sta in unitatea sanitara pentru investigatii cel putin 48 de ore. La CFR Cluj sunt.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )