Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dan Nica: Romania a facut o prostie cu certificatele verzi si a ajuns cea mai necompetitiva tara din UE la pretul energiei

Hotnews Hotnews,
 Dan Nica: Romania a facut o prostie cu certificatele verzi si a ajuns cea mai necompetitiva tara din UE la pretul energiei

Romania este cea mai necompetitiva tara din UE din cauza pretului la energia electrica si a facut o prostie atunci cand a introdus certificatele verzi, care permit recuperarea investitiilor in energia regenerabila in numai doi ani, a declarat ministrul pentru Societatea Informationala, Dan Nica, la emisiunea Dupa 20 de ani difuzata duminica de Pro TV. continuă pe Hotnews

Dan Nica: Romania a facut o prostie cand a introdus certificatele verzi

Romania este cea mai necompetitiva tara din UE din cauza pretului la energia electrica si a facut o prostie atunci cand a introdus certificatele verzi, care permit recuperarea investitiilor in energia.

Nica: Romania a facut o prostie atunci cand a introdus certificatele verzi

Tara noastra este cea mai necompetitiva tara din UE din cauza pretului la energia electrica si a facut o prostie atunci cand a introdus certificatele verzi, care permit recuperarea investitiilor in energia regenerabila in numai doi ani, potrivit ministrului pentru Societatea Informationala, Dan Nica.

Dan Nica, ministrul pentru Societatea Informationala : Romania, la actualul pret al ...

Certificatele verzi reprezinta unul dintre motivele care au facut din Romania cea mai necompetitiva tara din UE. Pretul la energia electrica a crescut la noi atat de mult, incat tara noastra nu mai este atractiva pentru investitori. Romania este cea mai necompetitiva tara din UE din cauza pretului la energia electrica si a facut o prostie atunci cand a introdus certificatele verzi, care permit recuperarea investitiilor in energia regenerabila in numai doi ani, potrivit ministrului .

Cum se fura in sistemul sanitar romanesc: un medic a prescris 100 de retete pe zi, spune ministrul Dan Nica

Ministrul pentru Societatea Informationala, Dan Nica, a declarat ca sistemul pe care l-a pus in functiune la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate ii permite sa vada raportarile si cum se fura. Este incredibil!, a declarat Nica, in emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata la Pro TV.

Dan Nica: Am vazut cum se fura la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate. Este incredibil! (VIDEO)

Ministrul pentru Societatea Informationala, Dan Nica, a declarat ca a vazut la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS) raportarile cum se fura, in cadrul unei emisiuni difuzate de Pro TV. in plus,.

Dan Nica: Posta Romana a fost devalizata si jumulita intr-o maniera oribila prin contracte paguboase de zeci de milioane de euro (VIDEO)

Dan Nica, ministrul pentru Societatea informationala, a declarat, duminica, ca Posta Romana putea fi o companie profitabila daca nu ar fi fost devalizata si jumulita intr-o maniera oribila prin incheierea.

Dan Nica: Posta putea fi profitabila daca nu ar fi fost devalizata si jumulita intr-o maniera oribila

Posta Romana putea fi o companie profitabila daca nu ar fi fost devalizata si jumulita intr-o maniera oribila prin incheierea mai multor contracte paguboase si defavorabile, a afirmat ministrul pentru Societatea Informationala, Dan Nica, la emisiunea Dupa 20 de ani difuzata duminica de ProTV, citeaza Mediafax.

Dan Nica anunta realizarea unui sistem care va face uitata birocratia la emiterea actelor de stare civila

Romania va avea la finele anului 2014 un sistem care va face uitata birocratia la emiterea actelor de stare civila, acestea urmand sa fie obtinute de catre cetateni doar prin simpla prezentare a unui act de i.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )