Libnet.ro
UNICEF

14:45

Dan Petrescu despre sansele Romaniei de calificare la EURO 2020: Inca suntem la mana noastra

Online Sport Online Sport,
Dan Petrescu despre sansele Romaniei de calificare la EURO 2020: Inca suntem la mana noastra

Fostul mare international Dan Petrescu a vorbit intr-o conferinta de presa despre sansele Romaniei de calificare la EURO 2020. continuă pe Online Sport

Clasamentul actualizat in grupa Romaniei de calificare la EURO 2020

Vedeti in aceasta pagina cum arata clasamentul in grupa Romaniei din preliminariile EURO 2020 dupa meciurile de joi seara.

Un text dureros, dar adevarat despre nationala Romaniei: Radiografia care ne arata cum ne place sa ne pacalim

Au trecut opt etape din preliminariile Euro 2020, iar Romania a castigat doar cu Feroe si cu Malta. Iar selectionerul Cosmin Contra continua sa vorbeasca despre calificare.

Dan Petrescu: Ianis Hagi merita numarul 10. El trebuie sa joace mereu titular la nationala

Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, considera ca Ianis Hagi merita sa poarte tricoul cu numarul 10 la nationala Romaniei. Tehnicianul campioanei Romaniei a precizat ca jucatorul lui Genk ar trebui sa fie titular in fiecare meci.

Dan Petrescu a prefatat duelul cu Craiova pentru primul loc

Antrenorul Dan Petrescu a vorbit, joi, intr-o conferinta de presa despre meciul cu Universitatea Craiova de la finalul saptamanii.

AACDEMIA CATAVENCU. Dan Petrescu este convins ca echipa sa este sabotata de reptilieni

Antrenorul formatiei CFR Cluj, Dan Petrescu, acuza un complot intergalactic impotriva echipei sale.

Cine transmite la TV meciul Romania Norvegia, in preliminariile Euro 2020

Romania Norvegia, preliminarii Euro 2020. Tricolorii joaca marti, de la ora 21:45, in runda cu numarul 8 din grupa F a preliminariilor Euro 2020. Reprezentativa antrenata de Cosmin Contra are doar varianta victoriei in meciul cu nordicii pentru a pastra sanse de calificare la turneul european de anul viitor. Meciul este transmis live de .

Nici jucatorii nu mai cred in calificarea Romaniei la EURO 2020. Ce spune Florin Andone, dupa egalul cu Norvegia

Unul dintre fotbalistii echipei nationale a Romaniei, Florin Andone, este de parere ca selectionata lui Cosmin Contra are o misiuni dificila, in fata omoloagei din Suedia.

Euro 2020, preliminarii: Romania vs Norvegia (21:45) Meci de totul sau nimic

Nationala de fotbal a Romaniei va infrunta reprezentativa Norvegiei, de la ora 21:45, in cadrul preliminariilor pentru Euro 2020. Niciuna dintre echipe nu isi mai poate permite vreun pas gresit, astfel ca partida de pe Arena Nationala va fi una de totul sau nimic. Tricolorii ocupa locul 3 in Grupa F cu 13 puncte), in timp ce norvegienii sunt pe 4 cu 10 puncte), astfel ca victoria este obligatorie pentru a ramane cu sanse reale in lupta pentru calificarea la turneul final. Confruntarea va fi transmisa in direct pe ProTv si LiveText pe HotNews. ro.

Euro 2020, preliminarii: Spania, a sasea echipa calificata la turneul final; Elvetia, victorie cu Irlanda (Rezultatele serii)

Spania a devenit, marti, a sasea echipa calificata la Euro 2020, dupa ce a smuls un punct in prelungirile meciului cu Suedia, scor 1-1, in Grupa F a preliminariilor. Elvetia s-a impus in fata Irlandei, liderul Grupei D, scor 2-0, apropiindu-se la un punct de Danemarca, ocupanta pozitiei secunde. Scorul serii a fost reusit de Italia, care are punctaj maxim dupa opt meciuri: 5-0 in deplasare cu Liechtenstein.

Ce stadioane din Romania vor fi gata, pana la urma, pentru EURO 2020

Romania are in desfasurare lucrari pe trei stadioane, in vederea EURO 2020. Dintre acestea, doar doua vor fi gata in timp util pentru competitia europeana de fotbal.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )