Libnet.ro
UNICEF

11:45

Dan Petrescu a fost depistat pozitiv la testul pentru COVID-19

B1 B1,
Dan Petrescu a fost depistat pozitiv la testul pentru COVID-19

Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului, ar fi fost depistat pozitiv la testul pentru COVID-19, conform gsp. ro. Acesta este cel mai rasunator nume din fotbalul romanesc, de pana acum, infectat cu noul. continuă pe B1

Fotbal: Universitatea Craiova anunta ca un membru al staff-ului tehnic a fost depistat pozitiv la COVID-19

Clubul de fotbal Universitatea Craiova a anuntat, luni seara, intr-un comunicat de presa publicat pe site-ul sau oficial, ca un membru din staff-ul tehnic al echipei a fost depistat pozitiv la COVID-19, potrivit Agerpres.

A murit Dan Petrescu, fost arbitru international si presedinte al CCA

Dan Petrescu, fost arbitru international si presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, a murit la varsta de 75 de ani, dupa cum informeaza site-ul oficial al FRF.

Doliu in fotbalul romanesc. A murit fostul presedinte al CCA, Dan Petrescu

Dan Petrescu, fost arbitru, presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor si vicepresedinte al Federa.

A murit Dan Petrescu, fostul arbitru international

Dan Petrescu, fost arbitru, ex-presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor si fost vicepresedinte al Federatiei Romane de Fotbal, a decedat la varsta de 75 de ani. Cauza decesului: tumoare la.

Surse: Dan Petrescu nu este asimptomatic - Cum se simte antrenorul campioanei CFR Cluj

Vestea zilei din sportul romanesc l-a avut in centru pe Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj fiind depistat pozitiv la Covid-19. Fostul international roman s-a alaturat pe o lista care cuprinde 13 persoane care au contactat virusul in ultimele zile.

Soc in Liga I: Ce s-a aflat despre Dan Petrescu. Va fi internat

Cazurile de coronavirus se inmultesc si in lumea fotbalului. Antrenorul celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu, a fost testat pozitiv cu coronavirus, dupa cum au spus unele surse de la club, informeaza gsp. ro.

Dan Petrescu, antrenorul campioanei Romaniei, CFR Cluj, confirmat cu COVID-19

Dan Petrescu, antrenorul campioanei Romaniei, CFR Cluj, a fost testat pozitiv cu COVID-19, potrivit gsp. ro. Este al 13-lea membru al clubului infectat cu coronavirus.

Cea mai proasta veste pentru Dan Petrescu. Antrenorul CFR Cluj, infectat cu coronavirus

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a fost infectat cu coronavirus, conform unor surse din cadrul clubului, citate de GSP. Acesta va fi transportat la Cluj cu o ambulanta speciala in urmatoarele ore pentru a fi internat. Campioana Romaniei en-titre ajunge la 10 cazuri de COVID-19 dupa cele depistate in zilele precedente. Dan Petrescu, infectat .

Dan Petrescu, infectat cu noul coronavirus, a fost internat in spital. La cate cazuri a ajuns CFR Cluj

Dan Petrescu a fost transportat la spitalul din Cluj, cu o ambulanta speciala, informeaza GSP. Antrenorul ardelenilor va sta in unitatea sanitara pentru investigatii cel putin 48 de ore. La CFR Cluj sunt.

Un nou focar de COVID-19 la Spitalul Judetean Ploiesti: 17 persoane au fost testate pozitiv

La Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti a fost depistat un nou focar de COVID-19, in conditiile in care 17 angajati ai Sectiei Chirurgie 1 au fost testati pozitiv pentru noul coronavirus. Violeta Tanase,.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )