Libnet.ro
UNICEF

21:15

Dan Petrescu, ironic dupa victoria din Banie: CSU Craiova sau cum se numeste echipa acum?

Online Sport Online Sport,
Dan Petrescu, ironic dupa victoria din Banie: CSU Craiova sau cum se numeste echipa acum?

CFR Cluj a incheiat sezonul regular pe primul loc in clasamentul din Liga 1 la sase puncte distanta de urmatoarea clasata, insa antrenorul Dan Petrescu spune ca titlul se va decide in ultima etapa din playoff. Bursucul n-a scapat prilejul sa trimita cateva sageti spre olteni. continuă pe Online Sport

Dan Petrescu, nemultumit de formatul Ligii 1: Noi iesim din Europa

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, a declarat, in cadrul unei conferintei de presa, ca ar dori ca regula U21 sa fie scoasa din regulamentul Ligii 1. De asemenea, antrenorul lui CFR Cluj ar scoate sistemul cu play-off si play-out.

CFR Cluj egal cu Sevilla in turul 16-imilor Europa League. Dan Petrescu sceptic cu privire la returul cu Sevilla

Joi seara, in in turul 16-imilor Europa League, CFR Cluj a primit vizita celor de la Sevilla. Cu un stadion plin, la refuz, clujenii au reusit un egal, dar sansele de calificare s-au diminuat si mai mult. CFR Cluj egal cu Sevilla in turul 16-imilor Europa League Aseara, pe stadionul din Gruia, CFR Cluj a .

Amenzi de peste 28 de mii de lei, dupa razia din Targu Vitan din Capitala

Politistii au deschis 20 de dosare penale pentru comercializare de produse contrafacute si au dat 11 sanctiuni contraventionale in valoarea de peste 28. 000 de lei, in urma controalelor din Targul Vitan din Capitala.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )