Libnet.ro
UNICEF

15:30

Dan Petrescu ramane la CFR Cluj. Varianta venirii la nationala a picat in mod oficial

Antena3 Antena3,
 Dan Petrescu ramane la CFR Cluj. Varianta venirii la nationala a picat in mod oficial

Vehiculata in ultima perioada, varianta venirii luiDan Petrescupe banca nationalei a cazut in mod oficial. CFR urmeaza a emis un comunicat in care a multumit Federatiei. continuă pe Antena3

OFICIAL: Dan Petrescu ramane antrenorul lui CFR Cluj si nu va prelua nationala Romaniei

Clubul CFR Cluj a anuntat, joi, intr-un comunicat, ca Dan Petrescu ramane la gruparea ardeleana, adaugand ca spera ca Federatia Romana de Fotbal sa gaseasca pentru postul de selectioner un antrenor la fel de bun ca Petrescu.

CFR Cluj confirma ca Dan Petrescu ramane antrenorul ei, dupa ce a refuzat postul de la echipa nationala

Clubul CFR Cluj a anuntat, joi, ca Dan Petrescu ramane antrenorul sau, dupa ce a refuzat oferta de a prelua conducerea echipei nationale.

Iese Cristoph Daum, intra Dan Petrescu! Bursucul a facut primul pas spre nationala: Eu sunt antrenor, nu tradez pe nimeni

Prima varianta a Federatiei pentru inlocuirea lui Daum este Dan Petrescu, antrenorul liderului CFR Cluj. E o mutare prin care Burleanu vrea sa demonteze ideea unui conflict cu Generatia de Aur.

Ipoteza: Dan Petrescu in paralel la nationala si CFR Cluj

Aflat in pole position pentru preluarea nationalei Romaniei, Dan Petrescu ar putea fi impiedicat sa ajunga la carma primei reprezentative chiar de contractul pe care il are in prezent la echipa din Gruia.

Dan Petrescu refuza nationala. Motivele pentru care fostul international prefera sa ramana la CFR Cluj

Dan Petrescu s-a intalnit cu cei din conducerea FRF, dar a declinat oferta de a deveni selectionerul echipei nationale a Romaniei.

Ce decizie a luat Dan Petrescu, dupa discutiile cu FRF pentru preluarea Nationalei

Dan Petrescu a refuzat oferta FRF pentru preluarea Nationalei. Anuntul a fost facut de Iuliu Muresan, presedintele CFR Cluj. Dan Petrescu se simte foarte bine la noi. Sigur ramane la noi. Suntem.

Dan Petrescu rateaza derby-ul cu FCSB

Comisia de Disciplina s-a pronuntat, miercuri, fata de incidentele care au avut loc la partida CFR Cluj CSU Craiova din etapa a 9-a a Ligii 1 Betano.

Dan Petrescu: A fost penalty clar

CFR Cluj a invins pe CSU Craiova in etapa a 9-a din Liga 1 Betano, scor 2-1, dupa un prim gol marcat dintr-un penalty contestat de oltenii.

Liga 1: Dan Petrescu, suspendat doua meciuri dupa ce a fost trimis in tribuna la meciul cu CSU Craiova

Comisia de Disciplina a FRF l-a suspendat doua jocuri pe Dan Petrescu, dupa ce antrenorul a fost trimis in tribuna la meciul disputat de CFR impotriva celor de la CSU Craiova, din runda cu numarul IX din Liga 1.

VIDEO Liga 1 Betano |Rezumate CFR Cluj Universitatea Craiova 2-1 si Viitorul FCSB 1-0

Etapa a noua din Liga 1 Betano a programat in week-end doua partide foarte interesante, CFR Cluj Universitatea Craiova 2-1 si Viitorul FCSB 1-0. Rezultatele acestora au avut un impact important asupra configuratiei clasamentului.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )