Libnet.ro
UNICEF

21:15

Dan Puric, povestiri haioase din viata de actor: Am mers in patru labe de frica sa nu cad in cap

Antena3 Antena3,
Dan Puric, povestiri haioase din viata de actor: Am mers in patru labe de frica sa nu cad in cap

Dan Puric a povestit la De-a Viata Acunselea un moment comic pe care l-a trait in viata lui de artist. Actorul a facut o comparatie plina de umor intre doua experiente pe care le-a trait, una de la. continuă pe Antena3

Dan Puric, despre unul dintre cele mai importante roluri: Acolo a fost un transfer de putere

Dan Puric a vorbit la emisiunea De-a Viata Ascunselea despre Mihai Eminescu si despre momentul in care a interpretat rolul marelui poet. Mihai Eminescu este unicat. El intra in suita marilor.

Iohannis: Dragnea, dupa a doua condamnare, ar trebui sa dispara pur si simplu din viata publica romaneasca

Liderul PSD, Liviu Dragnea, dupa a doua condamnare, ar trebui sa dispara pur si simplu din viata publica romaneasca, a declarat, sambata, la Sibiu, presedintele Klaus Iohannis. Eu m-am exprimat.

Klaus Iohannis: Dupa a doua condamnare, Dragnea ar trebui sa dispara din viata publica romaneasca

Liderul PSD, Liviu Dragnea, 039;039;dupa a doua condamnare, ar trebui sa dispara pur si simplu din viata publica romaneasca039;039;, a declarat, sambata, la Sibiu, presedintele Klaus Iohannis, scrie Agerpres.

Dragnea trebuie sa dispara din viata publica

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca urmare a condamnarii lui Liviu Dragnea ca: Dragnea trebuie pur si simplu sa dispara din viata publica si ca este foarte grav faptul ca PSD, cel mai mare partid din Romania, a devenit grup de presiune si de lobby pentru un infractor.

Doliu in fotbalul romanesc. O legenda a clubului Rapid a incetat din viata

Fotbalul romanesc este in doliu! Vasile Copil, cel care a evoluat pentruRapidintre 1956 si 1961, a incetat din viata. Avea 82 de ani. cesta a jucat alaturi de nume grele ale istoriei rapidiste.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )