Libnet.ro
UNICEF

23:00

Dan Sova: Cel mai prost sector de drum din Romania este intre Botosani si Suceava

Antena3 Antena3,
Dan Sova: Cel mai prost sector de drum din Romania este intre Botosani si Suceava

Cel mai prost sector de drum din Romania este intre Botosani si Suceava, afirma ministrul delegat Dan Sova, potrivit caruia suma necesara in acest an pentru intretinerea de vara a drumurilor se ridica la 4. continuă pe Antena3

Sova: Drumul dintre Botosani si Suceava, cel mai prost sector de drum din Romania

Cel mai prost sector de drum din Romania este intre Botosani si Suceava, sustine ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura de Interes National si Investitii Straine, Dan Sova, potrivit Mediafax. Invitat in emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata duminica de ProTV, Sova a mai precizat ca suma necesara in acest an pentru intretinerea de vara a drumurilor se ridica la 4 miliarde euro, iar bugetul CNADNR pentru acest tip de lucrari este de doar 180 milioane euro.

Ministrul Dan Sova are 5 la suta din banii necesari reparatiilor drumurilor.

Cel mai prost sector de drum din Romania este intre Botosani si Suceava, afirma ministrul delegat Dan Sova, potrivit caruia suma necesara in acest an pentru intretinerea de vara a drumurilor se ridica la 4 miliarde euro, iar bugetul CNADNR pentru acest tip de lucrari este de doar 180 milioane euro. Noi avem in exploatare grosso modo 17. 000 de kilometri de drum, incluzand 530 de kilometri de autostrada, restul de drum national. CNADNR a facut cereri la cele sapte directii regionale de drumuri .

Dan Sova: Comarnic - Brasov, Craiova - Pitesti si centura de sud a Capitalei vor fi gata pana la alegerile din 2016

Tronsoanele de autostrada Comarnic - Brasov, Craiova - Pitesti si centura de sud a Capitalei vor fi finalizate pana la alegerile din 2016, a declarat ministrul delegat Dan Sova, potrivit caruia anul acesta vor.

Seful autostrazilor, Dan Sova, invitat duminica la emisiunea Dupa 20 de ani

Ministrul delegat pentru proiecte de infrastructura de interes national, Dan Sova, este invitat duminica, la emisiunea Dupa 20 de ani. El va vorbi despre viitorul drumurilor de viteza si despre sansele ca autostrazile existente sa fie reabilitate, iar cele in stadiul de proiect sa devina realitate, anunta Mediafax.

Cel mai mare TRICOLOR din lume va flutura pentru prima oara pe aerodromul de la Clinceni

Cel mai mare drapel din lume va fi desfasurat pe aerodromul de la Clinceni pe 27 mai. Se va intinde pe o suprafata de 7 hectare si va cantari 5 tone. Este campania initiata de Antena 3 si Fabrica de.

Cel mai grandios steag romanesc, la un pas de Guinness Book. Ponta vorbeste despre o redescoperire a identitatii nationale

Dupa marele steag al Uniunii Europene, pe care Antena 3 si Primaria Capitalei l-au daruit romanilor si europenilor, acum se fac ultimele pregatiri pentru urmatoarea surpriza. Este vorba de cel mai mare steag.

Cel mai mare maraton de biciclete din tara, la a cincea editie: Prima Evadare are loc duminica

Prima Evadare, concursul dedicat amatorilor de ciclism, va avea loc duminica, 12 mai. Participantii vor parcurge un traseu de 55 de km, intre Bucuresti si Snagov, prin paduri si drumuri de tara. Maratonul strange biciclisti din toata tara, iar anul trecut s-a bucurat de un real succes.

Varful noului complex World Trade Center din New York a fost instalat: A devenit cel mai inalt edificiu din emisfera vestica

Varful noului complex World Trade Center din New York a fost instalat definitiv, vineri, pe cladirea care a devenit, astfel, cel mai inalt edificiu din emisfera vestica, anunta CBS News. Autoritatea.

Remus Borza: Nu sunt de acord cu divizarea Hidroelectrica. In cel mai rau caz, accept infiintarea Companiei Nationale de Electricitate

Sectorul energetic national va suferi mari modificari in urmatoarea perioada, in cazul in care va fi pusa in aplicarea ideea ministrului delegat pentru energie, Constantin Nita, de creare a 2-3 companii puternice care sa functioneze pe mix de resurse energetice. Hidroelectrica ar urma sa se imparta in 2-3 companii, dupa care sa fuzioneze cu termocentralele. Nu sunt de acord cu divizarea . )In cel mai rau caz, pot sa accept crearea unei companii-Compania Nationala de Electricitate, a declarat Remus Borza, administratorul judiciar al Hidroelectrica. Poate sa fie un holding, a mai spus Borza.

Faze Tari: Monstrul din Coreea! Il folosesti zilnic la gatit, ea si l-a injectat in fata! Uite cum s-a mutilat aceasta femeie; Omul-afis, somat de nevasta sa scape de tatuajele porno; Cel mai stupid accident. Cum a reusit un sofer sa loveasca un

Mafiotul s-a facut femeie sa scape de puscarie. Incredibil, dar adevarat! Geovanni Alberto Rebolledo Lambrano, un barbat de 29 de ani, a fost arestat sambata. Adio, aglomeratie in trafic! Din 2015, veti putea zbura cu masina. O firma din Massachusetts, Terrafugia, va scoate la vanzare, cel mai devreme in 2015, primele.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )