Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dan Sova: il rog public pe presedintele Basescu sa desecretizeze rapoartele pe care le-a primit de la Servicii in legatura cu Rosia Montana

Antena3 Antena3,
Dan Sova: il rog public pe presedintele Basescu sa desecretizeze rapoartele pe care le-a primit de la Servicii in legatura cu Rosia Montana

Presedintele Basescu a declarat luni seara ca responsabilul pentru esecul proiectului Rosia Montana este Dan Sova, ministrul Marilor Proiecte. Potrivit lui Traian Basescu, acesta ar trebui sa plece din. continuă pe Antena3

Sova: il rog pe presedinte sa desecretizeze rapoartele Serviciilor in legatura cu Rosia Montana

Ministrul delegat pentru marile proiecte Dan Sova a declarat astazi ca solicita desecretizarea rapoartelor primite de persedintele Traian Basescu in legatura cu proiectul Rosia Montana, transmite Antena3. ro.

Traian Basescu: Baietii de Rosia Montana Gold Corporation i-au dat legea lui Dan Sova. Este un ministru profund incompetent

Presedintele Traian Basescu a afirmat luni ca proiectul de lege privind exploatarea de la Rosia Montana i-a fost dat ministrului Dan Sova de catre baietii de la Rosia Montana Gold Corporation iar premierul Ponta l-a trimis la Parlament bucuros ca scapa de raspundere.

Ministrul Dan Sova cere desecretizarea rapoartelor SRI privind Rosia Montana.

Cer public Serviciului Roman de Informatii desecretizarea rapoartelor privind Rosia Montana, a declarat Dan Sova, ministrul delegat pentru proiecte de infrastructura, potrivit Realitatea. Am fost acuzat ca lucrez pentru pentru interese private, in cazul Rosia Montana, a mai spus ministrul Sova. Daca exista rapoarte privind lobby-ul facut de politicieni, trebuie sa aflam . ) Ar trebui sa fie desecretizate rapoarte din ultimii 12 ani, a mai spus Dan Sova.

Dan Sova: Licenta pentru Rosia Montana din 1999 nu contine garantii de mediu si nu contine nimic in legatura cu patrimoniul cultural

Invitat in cadrul emisiunii Sinteza zilei de la Antena 3, ministrul pentru Marile Proiecte, Dan Sova, a comentat pe marginea documentelor incendiare referitoare la afacerea Rosia Montana dezvaluite de Mihai.

Dan Sova: Voi vota PENTRU proiectul de la Rosia Montana

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine, Dan Sova, a declarat, sambata, la Antena 3, ca va vota pentru demararea proiectului de la Rosia Montana, argumentand prin faptul ca.

Sova: ii cer public lui Basescu sa desecretizeze rapoartele primite de la Servicii pe subiectul Rosia Montana

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura de Interes National si Investitii Straine, Dan Sova, i-a cerut presedintelui Basescu desecretizarea presupuselor rapoarte primite de acesta din urma in legatura cu proiectul Rosia Montana, dupa ce seful statului l-a acuzat de incompetenta.

Dan Sova ii cere presedintelui Basescu desecretizarea proiectului Rosia Montana

Ministrul Dan Sova ii solicita presedintelui Traian Basescu desecretizarea proiectului Rosia Montana, dupa ce seful statului a lansat o serii de acuzatii la adresa sa. Adica nu poti sa faci o.

Valeriu Zgonea: Daca presedintele Basescu are o opinie pe tema Rosia Montana, sa o spuna la comisie, ca cetatean al Romaniei

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a afirmat, luni, la Brazi, ca daca presedintele Traian Basescu are o opinie cu privire la proiectul minier de la Rosia Montana, atunci sa mearga sa o spuna, in calitate de cetatean al Romaniei, la comisia de specialitate.

Presedintele Basescu practica telepatia. Vezi dovada

Presedintele Traian Basescu practica telepatia. Concluzia a fost trasa dupa ce, seful statului a spus ca n-a mai mers la Rosia Montana, pentru ca a aflat ca merge premierul. intrebat, luni, de o.

Presedintele Basescu sustine o declaratie de presa de la 18.30

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, sustine luni, incepand cu ora 18. 30, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )