Libnet.ro
UNICEF

08:15

Dan Sova: Am solicitat constructorilor urgentarea lucrarilor la autostrazile Timisoara-Lugoj si Lugoj-Deva

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dan Sova: Am solicitat constructorilor urgentarea lucrarilor la autostrazile Timisoara-Lugoj si Lugoj-Deva

Dan Sova, ministrul Transporturilor spune ca a solicitat constructorilor loturilor de autostrada Timisoara-Lugoj si Lugoj-Deva sa urgenteze lucrarile, astfel incat proiectul sa nu se faca in 30 de luni, ci mai repede, transmite agentia. continuă pe Wall-Street Ro

Sova a solicitat urgentarea lucrarilor la autostrada Timisoara-Deva

Ministrul Transporturilor, Dan Sova, a anuntat ca a solicitat constructorilor loturilor de autostrada Timisoara-Lugoj si Lugoj-Deva sa urgenteze lucrarile.

Dan Sova: Sub conducerea mea, la CNADNR s-au absorbit mai multe fonduri europene decat in toti cei sase ani anteriori

Ministrul Transporturilor, Dan Sova, a declarat, duminica, in judetul Timis, ca, de cand conduce aceasta institutie, CNADNR a absorbit cu 139 de milioane de euro mai mult decat in toti cei sase ani anteriori.

Dan Sova, despre Portul Constanta: Am cerut Comisiei Europene sa se pronunte cu privire la trasferul de actiuni catre Primarie

Comisia Europeana se va pronunta cu privire la intentia autoritatilor romane de a transfera 13% din actiunile detinute in Portul Constanta la administratia locala, a anuntat, sambata, la Tulcea, ministrul Transporturilor, Dan Sova, care a precizat totodata ca ulterior se vor incepe procedurile pentru obtinerea avizelor din partea Ministerului Finantelor si Ministerului Justitiei.

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )