Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dan Sova, despre Portul Constanta: Am cerut Comisiei Europene sa se pronunte cu privire la trasferul de actiuni catre Primarie

Hotnews Hotnews,
 Dan Sova, despre Portul Constanta: Am cerut Comisiei Europene sa se pronunte cu privire la trasferul de actiuni catre Primarie

Comisia Europeana se va pronunta cu privire la intentia autoritatilor romane de a transfera 13% din actiunile detinute in Portul Constanta la administratia locala, a anuntat, sambata, la Tulcea, ministrul Transporturilor, Dan Sova, care a precizat totodata ca ulterior se vor incepe procedurile pentru obtinerea avizelor din partea Ministerului Finantelor si Ministerului Justitiei. continuă pe Hotnews

Dan Turturica: Hotararea de Guvern privind Portul Constanta nu are avizul ministrului Justitiei. Sova a ignorat obiectiile subalternilor

Hotararea de Guvern privind Portul Constanta nu are avizul ministrului Jutitiei. Sova a ignorat obiectiile subalternilor transferul de actiuni, ilegal, scrie redactorul sef al cotidianului Romania libera, Dan Turturica, pe blogul sau.

Daily Income. Cum aducem bani in Portul Constanta

In contextul economic si geopolitic de astazi, portul Constanta trebuie tratat ca un bun strategic de interes national, care prin investitii si politici coerente sa fie reintrodus pe harta celor mai importante.

Dan Sova: in iunie 2014 se declanseaza procedura de achizitie de lucrari pentru Baldana - Titu

Aflat intr-o vizita in judetul Dambovita, Ministrul Transporturilor, Dan Sova, a afirmat ca lucrarile la drumul Baldana - Titu vor incepe in acest an si vor fi finantate din bani europeni.

Sefa reprezentantei Comisiei Europene in Romania: suplimentarea fondurilor europene pentru Cluj depinde de Guvern

Primaria Cluj-Napoca a contractat finantari de la UE de peste 82 de milioane de euro, suma alocata polului de dezvoltare, si mai are nevoie de circa 8 milioane de euro pentru a derula toate proiectele propuse. Sefa reprezentantei Comisiei Europene in Romania, Angela Filote, a sustinut ca suplimentarea fondurilor europene pentru Cluj depinde de Guvern.

Sefa reprezentantei Comisiei Europene in Romania: Suplimentarea fondurilor europene pentru Cluj depinde de Guvern

Primaria Cluj-Napoca a contractat finantari de la UE de peste 82 de milioane de euro, suma alocata polului de dezvoltare, si mai are nevoie de circa 8 milioane de euro pentru a derula toate proiectele propuse. Sefa reprezentantei Comisiei Europene in Romania, Angela Filote, a sustinut ca suplimentarea fondurilor europene pentru Cluj depinde de Guvern.

LIVE TEXT/ STORIFY Bruxelles Dezbaterea candidatilor la sefia Comisiei Europene

Joi seara s-a desfasurat, in sala de plen a Parlamentului European din Bruxelles, confruntarea celor 5 candidati principali la presedintia Comisiei Europene: Jean-Claude Juncker din partea Partidului Popular European, Martin Schulz din partea Aliantei Progresiste a Socialistilor si Democratilor, Guy Verhofstadt din partea Aliantei Democratilor si Liberalilor pentru Europa, Ska Keller din partea Verzilor si Alexis Tsipras din partea Stangii Unite Europene.

Subiectele zilei: Razboi total pe Portul Constanta. Mazare, acuzat ca a falimentat orasul; Ar fi putut muri Ceausescu mai devreme? Ce l-a salvat in ultima clipa; Socul care poate ajuta Europa sa-i reziste lui Putin

George Orbean, consilierul presedintelui TVR Stelian Tanase, si-a dat demisia in semn de protest fata de cazul opririi interviului cu Traian Basescu pe TVR 3. Demisia lui Orbean vine la scurt timp dupa incindentul de la TVR Timisoara. Mai exact este vorba de interviul cu presedintele Traian Basescu realizat de Brindusa Armanca la TVR Timisoara, care urma sa intre si pe TVR 3, dar a fost oprit. Karen Donfried, presedintele German Marshall Fund of United States despre pozitia Romaniei ca tara de granita a NATO. Karen Donfried a vorbit intr-un interviu pentru Gandul despre pozitia Romaniei ca tara de granita a NATO, despre garantiile oferite de aliati si despre cat de posibil este un razboi in adevaratul sens al cuvantului in Europa.

Mazare incearca sa linisteasca spiritele din Portul Constanta: Suntem pe aceeasi baricada

Sindicalistii din Compania Nationala Administratia Nationala a Porturilor Maritime Constanta au avut o intrevedere cu primarul Radu Mazare, aratand ca se opun trecerii portului la administratia locala, de teama pierderii locurilor de munca.

incep protestele in Portul Constanta. Sindicalistii declanseaza demonstratiile impotriva Ministerului Transporturilor

Sindicalistii de pe platforma portuara au anuntat declansarea protestelor la adresa schimbarii ponderii in actionariatul de la Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime Constanta.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )