Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dan Sova: Traian Basescu nu-si doreste transparentizarea operatiunilor din Portul Constanta

Antena3 Antena3,
Dan Sova: Traian Basescu nu-si doreste transparentizarea operatiunilor din Portul Constanta

Ministrul Transporturilor, Dan Sova, a declarat in emisiunea QA ca Traian Basescu nu-si doreste transparentizarea operatiunilor din Portul Constanta. Eu cred ca domnul presedinte Traian Basescu -. continuă pe Antena3

Dan Sova si Radu Mazare, despre dedesubturile afacerii Portul Constanta, sambata seara la QA

Disperat ca pierde puterea, Traian Basescu ameninta membrii Guvernuluisi pe Victor Ponta ca vor ajunge pe mana procurorilor daca se ating de PortulConstanta. Sambata seara, de la ora 21, in exclusivitate, la.

Dan Sova: Cerem FMI o derogare pentru a salva locurile de munca a 1.100 de angajati de la CFR Marfa

Ministrul Transporturilor, Dan Sova, a anuntat ca va cere FMI o derogare de la prevederea din acordul incheiat cu statul roman privind concedierea a 2. 500 de angajati de la CFR Marfa, in conditiile in care, spune el, sunt solutii pentru salvarea a 1. 100 de locuri de munca. Dan Sova a declarat, sambata, la Cluj-Napoca, intr-o conferinta de presa, ca reducerea numarului de angajati care trebuie concediati de la CFR Marfa este posibila dupa ce incasarile si cifra de afaceri a companiei au crescut.

VIDEO Dan Sova: Spitalul CFR din Cluj va trece la Ministerul Transporturilor

Dan Sova a declarat, sambata, 10 mai, la Cluj, ca Ministerul Transporturilor, in fruntea caruia se afla, va prelua spitalul CFR de la Ministerul Sanatatii. Oficialul a facut o vizita la unitatea medicala inainte de conferinta de presa si a vorbit cu medicii de acolo.

VIDEO Dan Sova: Lucrarile la tronsonul Suplacu de Barcau-Bors din Autostrada Transilvania vor incepe din luna octombrie

Ministrul Transporturilor, Dan Sova, a anuntat, sambata, 10 mai, la Cluj-Napoca, intr-o conferinta de presa, care este stadiul lucrarilor pe mai multe sectoare din Autostrada Transilvania si cand vor fi gata, cu aproximatie, acestea.

CFR Marfa obtine inca un parteneriat important: contractul cu ArcelorMittal Galati. Ministrul Dan Sova vrea sa ceara de la FMI o derogare privind concedierile

Transportatorul national CFR Marfa a anuntat, vineri, incheierea unui nou parteneriat, cel cu ArcelorMittal fostul combinat Sidex) Galati, pe o perioada de doi ani. in asemenea conditii, concedierea a 2. 500 de salariati ai CFR Marfa devine discutabila, iar ministrul Dan Sova promite ca va cere o derogare de la FMI pentru a nu mai declansa disponibilizarile programate.

Dan Sova: Cerem FMI o derogare privind concedierea a 2.500 de angajati de la CFR Marfa

Ministrul Transporturilor, Dan Sova, a anuntat ca va cere FMI o derogare de la prevederea din acordul incheiat cu statul roman privind concedierea a 2. 500 de angajati de la CFR Marfa. Acesta spune ca exista sol.

Dan Sova: Marii antreprenori nu mai pot incheia contracte cu Compania de autostrazi daca nu isi platesc subantreprenorii

Marii antreprenori nu vor mai putea incheia, peste maxim doua luni, contracte cu Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR), daca nu isi platesc subantreprenorii, a anuntat, vineri, ministrul Transporturilor, Dan Sova, intr-o conferinta de presa, sustinuta in municipiul Medias judetul Sibiu), potrivit Agerpres.

Dan Sova a cerut control la lucrarile intarziate de pe Coridorul IV feroviar

Ministrul Transporturilor, Dan Sova, a anuntat astazi ca nu va rezilia contractele lucrarilor intarziate de pe Coridorul IV feroviar, insa a cerut ca acestea sa fie verificate, informeaza sursele de presa.

FOTO VIDEO Dan Sova, nemultumit de cum se lucreaza pe lotul 3 al autostrazii Orastie-Sibiu: Nu-mi place foarte mult mobilizarea care este

Ministrul Transporturilor, Dan Sova, a facut vineri o vizita de lucru pe tronsonul 3 al autostrazii Orastie-Sibiu, singurul dintre cele 4 care nu a fost pana acum finalizat. O parte din tronson va fi deschis circulatiei pe 15 iulie.

Dan Sova sustine alocarea a 3-5% din fondurile structurale pentru siguranta circulatiei

Statele membre UE ar trebui sa agreeze alocarea unui procent mai mare din bugetele fondurilor structurale care sa fie destinate sigurantei circulatiei, respectiv minimum 3-5%, a spus astazi ministrul Transporturilor, Dan Sova, la dezbaterile privind cresterea sigurantei rutiere desfasurate in cadrul Consiliului informal al ministrilor Transporturilor de la Atena.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )