Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dan Tudorache (PSD) anunta ca are mai multe voturi decat Clotilde Armand. Asteptam rezultatele oficiale

Antena3 Antena3,
Dan Tudorache (PSD) anunta ca are mai multe voturi decat Clotilde Armand. Asteptam rezultatele oficiale

Dan Tudorache PSD) a anuntat ca are in plus 200 de voturi fata de Clotilde Armand. continuă pe Antena3

Ilie Bolojan si Iulian Dumitrescu, presedintii de CJ ai PNL cu cele mai multe voturi

Partidul National Liberal si-a sporit zestrea de presedinti de Consilii Judetene. Poate surprinzator, doi noi veniti in functia de presedinte de CJ au obtinut cele mai multe voturi: primarul municipiului.

Tanarul anonim, candidat la primaria unui oras, care a obtinut mai multe voturi decat cei 7 contracandidati la un loc

In judetul Suceava, cei mai multi dintre primarii in functie au reusit sa obtina noi mandate. Votul a produs insa si suprize in unele localitati. De exemplu, tanarul Ezekiel Beltic l-a invins categoric pe primarul orasului Salcea, Ilie Lungu, care avea patru mandate consecutive.

Cine este tanarul anonim, candidat pentru functia de primar al unui oras, care a obtinut mai multe voturi decat cei sapte contracandidati ai sai la un loc

Alegerile locale de duminica, 27 septembrie, au fost marcate de o prezenta scazuta la vot, in judetul Suceava. Cei mai multi dintre primarii in functie au reusit sa obtina noi mandate. Votul a produs insa si suprize in unele localitati din judet. Tanarul Ezekiel Beltic l-a invins categoric pe primarul orasului Salcea, Ilie Lungu, care avea patru mandate consecutive.

PSD castiga cele mai multe mandate de primar in Vaslui, dar pierde majoritatea in CL al municipiului

Desi PSD a reusit sa castige primaria municipiului Vaslui, social-democratii nu mai au majoritate in Consiliul Local, potirivit rezultatelor partiale. Astfel Vasile Paval PSD) se mentine pentru al.

Dan Tudorache: Breaking news! Am in plus 200 de voturi fata de Clotilde Armand

Dan Tudorache, candidatul PSD la primaria Sectorului 1, sustine ca a obtinut mai multe voturi decat contracandidata sa de la USR, Clotilde Armand. Tudorache a scris pe contul sau de Facebook ca ar avea 200 de voturi in plus.

Liberalii au castigat 42 primarii din judetul Sibiu, cu 8 mai multe decat aveau pana acum numaratoare paralela

Liderul PNL Sibiu, vicepremierul Raluca Turcan, anunta ca partidul a castigat 42 de primarii din judetul Sibiu, cu 8 mai multe decat aveau pana in prezent. De asemenea, candidatul PNL pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean a obtinut cele mai multe voturi, potrivit numaratorii paralele a PNL Sibiu.

Rares Bogdan, mesaj extrem de optimist: Rupem! E foarte bine in mai multe locuri decat speram

Rares Bogdan a anuntat pe pagina sa de Facebook ca Partidul National Liberal va obtine, la alegerile locale, mai multe voturi decat spera. Prim-vicepresedintele PNL ii indeamna pe alegatori sa mearga in continuare la vot si sa. pazeasca apoi voturile.

Clotilde Armand spune ca Dan Tudorache nu stie sa numere: PSD este istorie in Sectorul 1

Clotilde Armand il contrazice pe Dan Tudorache care a sustinut ca are 200 de voturi in fata contracandidatei sale de la USR-PLUS.

Surse: Numaratoarea paralela a USR-PLUS il contrazice pe Dan Tudorache. Clotilde Armand: Fostul primar al Sectorului 1 nu stie sa numere

Clotilde Armand, candidata USR-PLUS si PNL pentru Primaria Sectorului 1, ar avea un avans de aproape o mie de voturi fata de Dan Tudorache in cursa pentru primaria de sector, au precizat surse politice petntru Adevarul. Anterior, candidatul PSD anuntase ca potrivit numaratorii paralele a partidului sau ar fi avut un avans de 200 de voturi.

VIDEO Clotilde Armand il acuza pe Dan Tudorache de tentativa de fraudare a alegerilor: Un teanc de procese verbale luate de la biroul electoral de sector si aduse la sediul primariei Mai multe persoane, audiate la Politie

Clotilde Armand, candidata USR-PLUS la Primaria Sectorului 1 al Capitalei, il acuza de tentativa de fraudare a alegerilor pe contracandidatul sau de la PSD, actualul primar in functie Dan Tudorache. intr-o serie de filmulete postate pe pagina sa de Facebook, Armand sustine ca in sediul Primariei au fost descoperite teancuri de procese-verbale originale, necompletate. Reprezentantii USR au sesizat Politia, care a anuntat ca mai multe persoane au fost duse la audieri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )