Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ilie Bolojan si Iulian Dumitrescu, presedintii de CJ ai PNL cu cele mai multe voturi

B1 B1,
Ilie Bolojan si Iulian Dumitrescu, presedintii de CJ ai PNL cu cele mai multe voturi

Partidul National Liberal si-a sporit zestrea de presedinti de Consilii Judetene. Poate surprinzator, doi noi veniti in functia de presedinte de CJ au obtinut cele mai multe voturi: primarul municipiului. continuă pe B1

Alegeri locale 2020. Candidatul PNL la presedintia CJ Bihor, Ilie Bolojan, are circa 70% din voturi (rezultate partiale)

Candidatul PNL Ilie Bolojan are 69,35% din voturile pentru presedintia Consiliului Judetean Bihor, iar PNL - 64,37% din voturile pentru consilierii judeteni, arata rezultatele partiale ale alegerilor locale publicate de Biroul Electoral Central, relateaza Agerpres.

Liberalul Iulian Dumitrescu ar fi castigat alegerile pentru presedintia Consiliului Judetean Prahova cu un scor de 60%

PNL ar fi obtinut o victorie categorica la presedintia CJ Prahova. Liberalul Iulian Dumitrescu ar fi castigat alegerile locale detasat, cel putin asa sustineRares Bogdan intr-o interventie televizata.

Alegeri Locale 2020. Florin Birta, primar la Oradea. Ilie Bolojan: Castigarea mandatului este o chestiune certa

Florin Birta a castigat Primaria Oradei, potrivit taberei liberale. Ilie Bolojan l-a felicitat in avans pe Birta, inainte de publicarea cifrelor oficiale, finale. Vreau sa-l felicit pe domnul Florin.

Alegeri Locale 2020. Florin Birta, primar la Oradea. Ilie Bolojan: Castigarea mandatului este o chestiune certa

Florin Birta a castigat Primaria Oradei, potrivit taberei liberale. Ilie Bolojan l-a felicitat in avans pe Birta, inainte de publicarea cifrelor oficiale, finale. Vreau sa-l felicit pe domnul Florin.

Iulian Dumitrescu, noul presedinte al CJ Prahova. Rares Bogdan: A castigat en fanfare

Liberalul Iulian Dumitrescu a castigat functia de presedinte al CJ Prahova, potrivit declaratiilor facute de Rares Bogdan intr-un interviu pentru Antena 3.

Cele mai toxice alimente din comert. Toti romanii trebuie sa stea departe de ele, mai ales copiii

Medicii si specialistii in nutritie au un avertisment dur pentru populatie. Potrivit acestora, rafturile magazinelor sunt pline de adevarate bombe pentru sanatate. Iata care sunt cele mai toxice alimente din comert. Romanii trebuie sa stea departe de ele, mai ales copiii. Cele mai toxice alimente din comert. Lista produselor de care romanii trebuie sa stea .

Cele mai cancerigene alimente pe care romanii le consuma des. Cat rau iti fac, de fapt

Avertisment ingrijorator pentru romani! Specialistii au dezvaluit care sunt cele mai cancerigene alimente. Din nefericire, pe lista apar multe produse pe care romanii le consuma des, chiar zilnic. Ce boli cauzeaza? Top 5 cele mai cancerigene alimente. Multi romani le consuma zilnic Cosul de cumparaturi al romanilor este plin de alimente cancerigene. Specialistii au facut .

Cele mai multe cazuri noi de COVID-19, in continuare in Bucuresti Vaslui, judetul cu peste 100 de noi imbolnaviri

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 209 - au fost raportate in continuare in Bucuresti, in timp ce Vaslui deschide topul judetelor cu cele mai multe noi imbolnaviri - 104.

Ungaria, victima unuia dintre cele mai mari atacuri cibernetice din istoria tarii. Serviciile bancare si cele de telecomunicatii, lovite de hackeri

Ungaria s-a confruntat cu unul dintre cele mai mari atacuri cibernetice care au avut vreodata loc pe teritoriul tarii. Atacul de joi a fost lansat de ae servere din Rusia, China si Vietnam si a vizat unele.

Cele mai sarace judete din Romania. Oamenii de aici traiesc de pe o zi pe alta

Situatia dramatica cu care se confrunta milioane de romani a fost confirmata, oficial, de datele publicate de Institutul National de Statistica. Oamenii din 37 de judete se lupta sa traiasca de pe o zi pe alta. Cat se castiga lunar in cele mai sarace judete din Romania? Ce salarii se castiga lunar in cele mai .

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )