Libnet.ro
UNICEF

19:30

Dan Vilceanu (PNL): Investitiile, pilonul principal de relansare economica. Noi credem ca 2020 va fi anul proiectelor de infrastructura (VIDEO)

B1 B1,
Dan Vilceanu (PNL): Investitiile, pilonul principal de relansare economica. Noi credem ca 2020 va fi anul proiectelor de infrastructura (VIDEO)

Pilonul principal de relansare economica sunt investitiile, iar PNL crede ca 2020 va fi anul proiectelor de infrastructura, a declarat deputatul Dan Vilceanu, miercuri seara, in direct pe B1 TV, la Dosar de. continuă pe B1

Ludovic Orban, chemat luni in Parlament sa prezinte planul de relansare economica in criza COVID-19

Premierul Ludovic Orban este chemat in plenul Camerei Deputatilor, luni, de la ora 16. 00, la dezbaterea Ora prim-ministrului, pentru a prezenta masurile de relansare economica.

Klaus Iohannis a discutat la telefon cu presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, despre planul de relansare economica a UE

Presedintele Klaus Iohannis a discutat, luni, la telefon, cu Presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen. Discutia s-a axat, in principal, pe propunerile pe care Comisia Europeana urmeaza sa le prezinte,.

Planul Comisiei Europene pentru relansare economica: Nu vom copia pur si simplu propunerea franco-germana

Comisia Europeana nu va copia pur si simplu o propunere franco-germana pentru planul sau de relansare care va fi prezentat saptamana viitoare, si care va include o combinatie de imprumuturi si granturi in locul granturilor sugerate de autoritatile de la Paris si Berlin, a declarat marti un purtator de cuvant al Executivului comunitar, transmite Reuters.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )